Woningcorperaties
in control

Professionele software voor woningcorporaties voor o.a. Governance, Risicomanagement en compliance, je ISMS en kwaliteitsmanagement, afgestemd op je organisatie.

Gemaakt voor professionals in de corporatie sector
Logo van Woonin
Logo van Maaswonen
Logo van Domesta
Logo van Zeeuwland
Logo van Salland Wonen

Corporaties moeten zorgen voor goede, duurzame en betaalbare woningen voor hun huurders in een veilige leefomgeving. Het wordt een steeds grotere uitdaging om aan de eisen te voldoen die aan corporaties worden opgelegd. Er ontstaat steeds meer regelgeving die nageleefd moet worden. Ook risicomanagement speelt een steeds belangrijkere rol bij het succesvol behalen van doelen van een woningcorporatie.

Module Strategie, Doelen, Kritieke Succes Factoren

Regeldruk

Woningcorporaties staan dagelijks voor uitdagingen op het gebied van regelgeving en operationele risico's. Met FullyInControl implementeer je moeiteloos een systeem, wat zorgt voor een complete en gestructureerde benadering van risico's, het implementeren van normen en frameworks en het voldoen aan regelgeving.

Met FullyInControl inventariseer je met behulp van bijvoorbeeld de CORA 4 processen je risico’s en bepaal je mogelijke maatregelen en toetsen. Je brengt regelgeving in kaart en toetst de naleving van al die regels. Van passend toewijzen tot het in kaart brengen van nevenfuncties van bestuurders en commissarissen. Je neemt en bewaakt correctieve acties.

Door de OOB-status van woningcorporaties krijgt het onderwerp control de afgelopen jaren steeds meer aandacht. De implementatie van een In Control Statement wordt met FullyInControl eenvoudiger, wat bijdraagt aan een solide reputatie.

Kwaliteitsmanagement

Procesmanagement is de basis om je processen te optimaliseren en beter aan de verwachtingen van je huurders te voldoen. Alleen op basis van de beschreven processen kunnen processen worden verbeterd. Data gedreven controle wordt steeds meer vervangen door procesgerichte controle: Wat zijn de risico’s die het proces bedreigen en beheers je die effectief? Om deze uitdagingen effectief aan te gaan, biedt FullyInControl geavanceerde functies die specifiek zijn ontworpen om de bedrijfsvoering te stroomlijnen en te voldoen aan de regelgeving van de toezichthouder. FullyInControl integreert CORA processen voor gestandaardiseerd procesmanagement, wat leidt tot een hogere operationele efficiëntie en kostenbesparingen.

ISMS op basis van de BIC

Met FullyInControl zet je op basis van de BIC een krachtig Informatie Security Management Systeem (ISMS) op en Data Protection Management Systeem (DPMS). Je breid dit eenvoudig uit zodat je ook aan de NIS2 voldoet.

FullyInControl ondersteunt een ISMS in alle facetten en geeft inzicht in de status en de effectiviteit van te implementeren maatregelen. FullyInControl ondersteunt het efficiënt opzetten van een ISMS dat voldoet aan de BIC. Het helpt je om de informatiebeveiliging in jouw corporatie naar een hoger niveau te tillen en dat geeft een net wat rustiger gevoel.

Corporatie folder

Vraag onze Corporatie folder
‘Corporatie In Control’ nu aan!

Wil je meer weten?

Onze Woningcorporatie klanten

Benieuwd hoe FullyInControl werkt bij ander Woningcorporaties?

“Bij Woonin hebben we alle processen en werkinstructies in FullyInControl opgenomen en ontsloten voor al onze medewerkers. Wij gebruiken de processen in FullyInControl als basis en integreren dit met risicomanagement én control & audit. Dat processen, risico's, controls, doelen, etc. allemaal integraal met elkaar samenwerken in één systeem was voor ons een beslissende factor om voor FullyInControl te kiezen."

WoonIn

Kwaliteitsadviseur

“FullyInControl is gebruiksvriendelijk en kan met medewerkers meedenken, waardoor ze zoveel mogelijk worden ondersteund bij wat ze doen. Medewerkers ervaren de voordelen van slimme en pragmatische ondersteuning hetgeen ons werkelijk helpt om een In Control statement te kunnen afgeven.”

Domesta

Controller Governance & Compliance

“Fully In Control helpt ons om de hele organisatie te betrekken bij onderwerpen als risicomanagement en compliance, die meestal minder populair zijn. Bijvoorbeeld door te werken met vragenlijsten waarmee laagdrempelig risico’s kunnen worden verzameld en gekwantificeerd. Onze risico-eigenaren zijn enthousiast over hoe makkelijk zij de stand van zaken van hun risico’s periodiek kunnen aanleveren zonder in het systeem in te loggen.”

Zeeuwland

Concerncontroller

De functies die FullyInControl krachtig maken

Klik op de onderwerpen hieronder
voor meer informatie over de krachtige functionaliteit en eigenschappen, waarmee FullyInControl het verschil maakt!