Samenwerken

Je wordt uitgebreid ondersteund om beter
samen te kunnen werken aan resultaat, inzicht en succes. 
Want betere samenwerking is de basis voor continu verbeteren.

Plan Do Check Act

Met FullyInControl implementeer je een integraal management systeem (IMS) gericht op het behalen van je organisatie-, programma- of projectdoelstellingen. Hiermee start je een continu verbeteringsproces waar samenwerken centraal staat. Dit komt overal terug in FullyInControl. Want alleen door betere samenwerking kom je tot echt betere resultaten.

Shape Image
Shape Image
Shape Image

Interactieve diagrammen

In FullyInControl teken je snel interactieve diagrammen. Of het nu om een proces of strategy map gaat. Onderdelen in een diagram worden gekoppeld aan module items. Zo vraag je direct de gegevens van een processtap, doel, of ander gevisualiseerd onderdeel op en navigeer je ernaartoe. Verder plaats je op en aanmerking tijdens de ontwikkeling of wijziging van het diagram en kan hierop door collega’s gereageerd worden. FullyInControl helpt zo om plezierig samen te werken aan een beter resultaat.

Agile werken met Kanban boards

Wil je agile samenwerken aan verbeteringen, dan helpt FullyInControl je overal met Kanban boards. In Kanban boards wordt de status van items visueel weergegeven met als doel om te zien waar opstoppingen en vertragingen zich voordoen in de workflow. Dit stelt je teams in staat om proactief problemen aan te pakken en de efficiëntie te verbeteren. Zo moedig je je teams aan om hun werkprocessen voortdurend te evalueren en te verbeteren. Door regelmatig te reflecteren op de workflow en aanpassingen te maken, kunnen teams met FullyInControl efficiënter worden en de kwaliteit van hun werk verhogen.

Gebruiker A Gebruiker B 

Interactieve schermen en vragenlijsten

Alle schermen en diagrammen in FullyInControl zijn interactief. Dit betekent dat alle wijzigingen direct voor iedereen die in hetzelfde scherm actief is zichtbaar zijn. Een wijziging wordt naar iedereen gepusht zodat de wijziging direct bij iedereen zichtbaar is, zonder de browser te refreshen. Zo kun je optimaal samenwerken aan diagrammen en taken of je kunt bijvoorbeeld samen een vragenlijst beantwoorden.

Real time chat in ieder item

Samen kom je tot betere resultaten. Daarom heeft ieder item in FullyInControl een chat tab waar je met andere gebruikers, eventueel real time, kunt overleggen. Tevens is achteraf zichtbaar op basis van welke motivaties wijzigingen zijn doorgevoerd of beslissingen zijn genomen. Medewerkers kunnen zich abonneren op een chat, zodat ze op de hoogte worden gehouden bij nieuwe op- en aanmerkingen bij bijvoorbeeld een risico, eis, maatregel, bevinding of een taak. Door samenwerking kom je zo tot betere resultaten en krijg je meer inzicht in het proces dat doorlopen is.

De andere functies die FullyInControl krachtig maken

Klik op de onderwerpen hieronder
voor meer informatie over de krachtige functionaliteit en eigenschappen, waarmee FullyInControl het verschil maakt!