Altijd in control
Met de set aan modules voor

Risicomanagement software

Wil je je risicomanagement optimaliseren? FullyInControl biedt een geavanceerde risicomanagement software die je processen automatiseert, helder inzicht geeft en ondersteunt bij het maken van de juiste keuzes. Dit alles binnen een enkel platform dat ook andere managementdomeinen integreert. Zo houd je altijd overzicht over de status van je organisatie, wat zorgt voor rust en duidelijkheid. Risico management is standaard in het GRC pakket. Ga naar GRC oplossing voor meer informatie.

Manage je Risico's

Risicomanagement

De wereld verandert steeds sneller en het is daarom essentieel om regelmatig stil te staan bij veranderingen en risico’s die het behalen van de doelstellingen bedreigen. Als je op tijd inspeelt op veranderingen, kun je risico’s afwenden en boek je veel meer succes. Met de FullyInControl Risicomanagement software pak je de oorzaken aan en ben je voorbereid op de gevolgen van risico’s. Zo kun je met goed risicomanagement veel schade voorkomen en is de continuïteit van een programma, een project of je organisatie gewaarborgd. Dit kan ook als onderdeel van onze GRC oplossing

Identificeer tijdig risico's en zet deze om in kansen en strategische besluitvorming

Prioriteer werkzaamheden door risico gestuurd werken

Wees altijd voorbereid in een complexe en steeds sneller veranderende wereld

Shape Image

Ondersteunt bij het nemen van belangrijke beslissingen

De FullyInControl Risicomanagement software biedt uitgebreide functionaliteit voor integraal risicomanagement die je helpt om zeer snel en gestructureerd risico’s in kaart te brengen. Vervolgens kun je de risico’s scoren op kans en verschillende impact categorieën, beheersmaatregelen bepalen en taken managen om deze maatregelen te implementeren en te toetsen. Eventueel bouw je in FullyInControl een interactieve “bowtie” op met oorzaken en gevolgen en de benodigde maatregelen om de kans of impact van een risico te verkleinen.

De risicomanagement dashboards geven duidelijk inzicht in welke risico’s het belangrijkst zijn. Risicowaarderingen kunnen hierbij naast financieel ook op bijvoorbeeld reputatie en op veiligheid en gezondheid getoond worden. Zo is het gehele risico spectrum inzichtelijk. Als onderdeel van de GRC software van FullyInControl ga je nog een aantal stappen verder. Ook is het Risicomanagement systeem volledig opgenomen in het ISMS van FullyInControl.

Whitepaper

Succesfactoren bij het implementeren van GRC

Riscomanagement tool

FullyInControl is de oplossing voor risicomanagement die je helpt om gestructureerd je risico’s in kaart te brengen, beheersmaatregelen te bepalen en taken te managen om deze maatregelen te implementeren. Eventueel als onderdeel van onze GRC Software of ons ISMS.

“Via dialoog sessies inventariseer je risico’s, scoor je ze op kans en verschillende impact categorieën en inventariseer je maatregelen met management en/of medewerkers. Via incidenten leer je en stuur je bij.”

Shape Image

Snel zien hoe het werkt?
Boek een vrijblijvende demo!
Of vraag documentatie aan

Jouw alles-in-één-oplossing

Alle FullyInControl modules werken integraal samen, maken gebruik van dezelfde gegevens en delen componenten, audits en inspecties.

Veel management domeinen raken elkaar. FullyInControl combineert daarom een groot aantal domeinen in 1 oplossing. Je groeit, als je dat wenst, van een paar modules langzaam naar een totaaloplossing met o.a. 
GRCISMSKwaliteitsmanagement en/of audit functionaliteit. Ook kunnen wij eenvoudig modules specifiek afgestemd op de behoefte van je organisatie toevoegen. Dit gebeurt zonder te programmeren, snel en goedkoop.