Verschillen tabel

Welke FullyInControl editie past bij je organisatie

FullyInControl bestaat uit een groot aantal modules. Een groep modules is gebundeld in een Pakket. Er zijn pakketten voor onder andere GRC, KAM, ISMS, Control en Audit. Indien een abonnement voor een pakket wordt afgesloten is een korting van toepassing. Een pakket kan weer uitgebreid worden met losse modules.

Daarnaast kun je 3 Edities van de software kiezen, gericht op de behoefte van een kleinere tot grote organisatie. In de tabel hieronder vind je de verschillen. Door al deze mogelijkheden kun je een abonnement precies afstemmen op wat je organisatie nodig heeft en betaal je nooit teveel.

Door de veelheid aan mogelijkheden is het nodig om samen even te kijken waar je staat en waar je organisatie echt behoefte aan heeft. Wil je dus weten welke oplossing het beste bij je organisatie past en wat de abonnementsprijs hiervan is, neem dan contact op met Sales. Zij maken een inventarisatie en geven een prijsindicatie af voor het jaarlijkse abonnementsbedrag.

Verschillen tussen edities       Standard Edition Professional Edition Enterprise Edition
Standaard aantal licenties meegeleverd2510
Tot maximaal aantal gebruikers uit te breiden540Onbeperkt
Tot maximaal aantal verwerkers uit te breiden20100Onbeperkt
Organisatie-/ kijk licentie1007502500 / Optioneel onbeperkt
Standaard aantal omgevingslicenties 2510
Tot maximaal aantal omgevingslicenties uit te breiden210Onbeperkt
Maximale documentenopslag zonder kosten100GB300GB750GB
Zelf te definiëren gebruikersrollen 5 extra rollenOnbeperkt aantal rollen
Opzet eigen kennisbanken met standaarden 2 kennisbankenOnbeperkt aantal kennisbanken
Ontwikkelen eigen Word en Excel rapporten & dashboards
Ontwikkelen eigen vragenlijsten met condities
Toevoegen en berekenen KPI’s, KRI’s en KCI’s
Instellen en opslaan zelf te definiëren filters
Module configurator Meerprijs

Wil je ook volledig in control komen?

Maak snel een afspraak om te kijken hoe je FullyInControl het beste kunt inzetten.

We kunnen dan ook een prijsindicatie afgeven op basis van de editie, het pakket en eventuele extra modules die je nodig hebt.

FAQ

Antwoord op vragen over onze licenties

Een gebruiker van het type verwerker wordt voor de berekening van licentiekosten niet als een normale gebruiker gezien. Een verwerker kan alleen taken en tests gereed melden en hierbij bewijsmateriaal vastleggen en vragen en checklists beantwoorden.

Het is mogelijk om alleen losse modules aan te schaffen. Echter de aanschaf van een pakket met modules, zoals GRC en KAM is in veel gevallen voordeliger omdat er een korting berekend wordt.

Een pakket dekt zoveel mogelijk een volledig management domein af. Bijvoorbeeld DPMS/ISMS. Je komt dus niet voor verrassingen te staan. Daarnaast is er een korting van 20% van toepassing over de pakketprijs.

Een pakket kan inderdaad tussentijds uitgebreid worden met losse modules die niet in het pakket opgenomen zijn. 

Een standaard editie kan zonder problemen tegen de meerprijs ge-upgrade worden naar een Professional of Enterprise Editie

Een pakket kan zonder problemen omgezet worden naar een andere type pakket met meer modules.

Onze abonnementsprijzen zijn all-in. Inbegrepen is: het gebruik van de software en database in een fail safe omgeving, de infrastructuur binnen onze volledig gecertificeerde datacenters binnen de Europese economische ruimte, technisch beheer, back-ups, technische- en securitymonitoring, periodieke penetratie testen, alle updates van je modules en standaard support. Dus niets om je zorgen over te maken.

Implementatiebegeleiding wordt separaat aangeboden en in rekening gebracht.