FullyInControl partners

3 partner typen of een combinatie

Verkoop partners

Een verkooppartner is niet alleen verantwoordelijk voor het afsluiten van abonnementen op het FullyInControl platform bij haar klanten, maar fungeert meestal ook als implementatiepartner. In deze dubbelrol zorgt de partner ervoor dat onze software zorgvuldig wordt geconfigureerd om perfect aan te sluiten op de specifieke processen en behoeften van de klanten, waardoor een naadloze en effectieve integratie binnen hun organisatie wordt gegarandeerd.

Shape Image
Shape Image
Shape Image
Shape Image

Implementatie partners

Een implementatiepartner speelt een cruciale rol bij het inzetten van de FullyInControl software, door deze zodanig te configureren dat het naadloos aansluit op de bedrijfsprocessen en specifieke behoeften van de eigen of klanten van FullyInControl. Deze aanpassingen zorgen ervoor dat de software-oplossing optimaal functioneert binnen de unieke context van elke klant. Bovendien biedt de implementatiepartner waardevolle vakinhoudelijke adviezen over organisatorische veranderingen die noodzakelijk zijn om een bepaald managementdomein effectief te integreren en te optimaliseren binnen de klantorganisatie.

Kennis partners

Een kennispartner ontwikkelt en beheert een kennisbank met kennis en best practices die klanten ondersteunt bij het efficiënter, slimmer en sneller implementeren van een managementdomein.

U kunt uw domeinexpertise integreren in FullyInControl kennisbanken door middel van slimme audits en vragenlijsten. Ontwikkel slimme audits en vragenlijsten, waarmee je voor een klant templates en standaard uitgewerkte kennisitems met achtergrondinformatie genereert. Dit omvat bijvoorbeeld gedetailleerde risicoanalyses met bijbehorende maatregelen, certificeringsjablonen, best practices, adviesgerichte workflows en strategische concepten. De kennisbanken kunnen tegen een eenmalige of periodieke vergoeding aan FullyInControl gebruikers aangeboden worden.
Shape Image
Shape Image

Word ook een FullyInControl Partner

Neem contact met ons op!

Profiteer van alle business opportunities en de mogelijkheden om je dienstverlening uit te breiden. Als verkoop-, implementatie- of kennispartner. Of een combinatie. Ook kan de software ingezet worden om je advisering binnen een eigen managementsysteem te ondersteunen en te optimaliseren. Neem contact op en wij beantwoorden graag je vragen.

Bel ons

Wil je snel contact, bel ons en we bespreken alle mogelijkheden met je.

+31 (0)85-3019073

Mail ons

Stuur een mail met je vragen en wensen en je ontvangt snel een reactie.

info@fullyincontrol.nl
Partner contactaanvraag