Wij helpen je je doelen te behalen

We integreren en ondersteunen management-systemen, op een manier dat organisaties agile, efficiënter, veiliger, duurzamer, ethischer en succesvoller gaan opereren.

3000 +

Actieve gebruikers

80 %

Jaarlijkse groei

100 +

Klanten

30 +

Teamleden

8  Jaar

Actief

We integreren en ondersteunen management-systemen, op een manier dat organisaties agile, efficiënter, veiliger, duurzamer, ethischer en succesvoller gaan opereren.

Over Fully In Control

Fully In Control is een jonge organisatie met op dit moment meer dan 30 medewerkers in Nederland en India.

Ons team bestaat uit een mooie combinatie van ervaren consultants en jong toptalent. Onze mensen hebben jarenlange ervaring binnen de domeinen die we met onze software ondersteunen, met moderne softwareontwikkeling en User Interaction Design. We experimenteren graag met nieuwe technologie om te kijken hoe deze een gebruiker kan helpen. We streven naar een oplossing die niet alleen functioneel goed presteert, maar die zeer flexibel en tegelijk plezierig is om mee te werken. Samen gaan wij voor de ‘zucht van verlichting’ die onze klanten ervaren als ze aan de slag gaan met de FullyInControl cloud oplossing.

Inmiddels is Fully in Control een volwassen product en wordt gebruikt door een groot aantal toonaangevende organisaties in Nederland. Maar daar stopt het niet voor ons. Wij breiden ons terrein uit naar Europa en daarna de hele wereld. Om deze ambitie te kunnen nastreven, blijven wij zelf natuurlijk ook groeien en ontwikkelen aan kennis en het voorfront van cloud development.

Hoe is het gestart

FullyInControl is in maart 2016 opgericht. We waren in het verleden in aanraking gekomen met verschillende managementoplossingen voor GRC, Kwaliteitsmanagement en performance management. Iets waar we tegenaan liepen was dat er veel software was op de verschillende gebieden, meestal ontwikkeld door consultancy organisaties. Dat is misschien goed, maar er was in de meeste gevallen geen rekening gehouden met de gebruikersvriendelijkheid van de software, De begrijpelijkheid voor gebruikers, klant specifieke wensen en het gegeven dat visies hoe zaken te managen zich continu ontwikkelen. Software ontwikkelen is ons vak en wij weten hoe hier mee om te gaan.

Ook zagen wij dat GRC of specifiek risicomanagement en compliance management zich binnen verschillende silo’s van de organisatie afspeelde en vaak niet echt bijdroegen aan het succes van organisaties. Dit door de grote afstand met de business. Onze oprichter had in het verleden meegewerkt aan het ontwikkelen van software voor Performance management en het automatiseren van managementmodellen zoals de Balance Score card en kwam in aanraking met concepten voor Risk Based Performance management.

Op basis van die inzichten en ervaringen heeft Fully In Control een eigen concept ontwikkeld, waarbij verschillende managementsystemen integraal ondersteund kunnen worden en elkaar kunnen versterken, gericht op het succesvoller realiseren van doelen binnen organisaties. Dit was de basis van de huidige FullyInControl cloud oplossing, die met behulp van een aantal enthousiaste investeerders kon worden ontwikkeld en continu wordt doorontwikkeld. Want we willen het beste Integrale Management Systeem leveren in de markt. Want door met het FullyInControl cloud-platform verschillende managementsystemen te integreren en te optimaliseren willen we organisaties agile, efficiënter, veiliger, duurzamer, ethischer en succesvoller laten werken.

  • 2019

    Marktintroductie Nederland
  • 2016

    Start software ontwikkeling
  • 2024

    Internationalisatie

De functies die FullyInControl krachtig maken

Klik op de onderwerpen hieronder
voor meer informatie over de krachtige functionaliteit en eigenschappen, waarmee FullyInControl het verschil maakt!