Module

Verbeterregister

Met het verbeterregister werk je aan
continuous improvement. Je kunt er alle verbeteringsvoorstellen, lopende verbeteringen en de resultaten van voltooide verbeteringen documenteren en beheren. Zo registreer je voorgestelde verbeteringen, inclusief de bron van het voorstel, de aard van de verbetering en de verwachte voordelen. Dit zorgt ervoor dat geen enkel waardevol idee verloren gaat. Je prioriteert verbeteringsinitiatieven op basis van hun potentiële impact op de organisatie en de benodigde middelen. Je koppelt ze aan verantwoordelijke personen of teams. Dit zorgt voor duidelijkheid over wie verantwoordelijk is voor de uitvoering en follow-up. Met taken houd je de voortgang van lopende verbeteringen bij en monitort de effectiviteit van verbeterinitiatieven.

Shape Image
Shape Image

Meer informatie?

Heb je interesse in deze module of een oplossing waarvan deze module deel uitmaakt? Vul dan het formulier in. Wij reageren snel voor het plannen van een demo  of om je informatie te geven hoe je een systeem kunt opzetten of je bestaande systeem kunt uitbreiden.  Wil je enkel informatie, dan sturen we die snel toe!

Dan kun je, net als de vele organisaties die je voorgegaan zijn, ook de eerste stappen zetten om snel in control te komen!

Informatie-aanvraag