Module

Taken

Je kunt bij de meeste FullyInControl modules taken aanmaken met betrekking tot een uit te voeren activiteit bij bijvoorbeeld een risico, maatregel, incident of bijvoorbeeld een eis van een norm.

Bij een item, bijvoorbeeld een maatregel, kun je de bijbehorende taken via een kanban board managen. Je plant de taak in, verzet snel de status en bepaalt bijvoorbeeld wie de uitvoerder is. Je ziet dus direct in het kanban board wat de situatie is en past het in een sessie met betrokkenen interactief aan.

Shape Image
Shape Image

In de taken module kunnen de taken die vanuit alle modules zijn aangemaakt centraal gemanaged worden. Je kunt ze naar ieder gewenst inzicht filteren en opvolgen. Eventueel vanuit standaard filters die je regelmatig gebruikt. Vanuit de taken module zie je bij een taak weer direct waar de taak bij hoort. Bij taken kun je ook herinneringen aanmaken, zodat één of meerdere personen op basis van de geplande data een mail krijgen en een item in het notificatiecentrum. Met daarin een link om de taak direct op te vragen om deze bijvoorbeeld op te volgen of bij te werken.

Meer informatie?

Heb je interesse in deze module of een oplossing waarvan deze module deel uitmaakt? Vul dan het formulier in. Wij reageren snel voor het plannen van een demo  of om je informatie te geven hoe je een systeem kunt opzetten of je bestaande systeem kunt uitbreiden.  Wil je enkel informatie, dan sturen we die snel toe!

Dan kun je, net als de vele organisaties die je voorgegaan zijn, ook de eerste stappen zetten om snel in control te komen!

Informatie-aanvraag