Module

Risico's

FullyInControl biedt een zeer uitgebreide risicomanagement module die je helpt om gestructureerd risico’s in kaart te brengen, maatregelen te bepalen en taken te managen om de maatregelen te implementeren en te toetsen.

De module ondersteunt het uitwerken van een interactieve risico bow-tie met oorzaken en gevolgen en bijbehorende maatregelen. FullyInControl kent vele standaard beoordelingsmethoden om een risico te scoren op kans en impact. Ook kunnen eigen scoringsmethoden binnen de software worden geconfigureerd.

Shape Image
Shape Image

De risico module werkt nauw samen met andere modules, zodat je alles risico gestuurd kunt aanpakken. Risicomanagement wordt zo een integraal onderdeel van het managementsysteem en vergroot het succes bij het behalen van doelen. Door de integrale aanpak zorg je dat risicomanagement meer gaat leven in de organisatie en onderdeel wordt van het managementsysteem, gericht op het behalen van de organisatie doelstellingen.

Meer informatie?

Heb je interesse in deze module of een oplossing waarvan deze module deel uitmaakt? Vul dan het formulier in. Wij reageren snel voor het plannen van een demo  of om je informatie te geven hoe je een systeem kunt opzetten of je bestaande systeem kunt uitbreiden.  Wil je enkel informatie, dan sturen we die snel toe!

Dan kun je, net als de vele organisaties die je voorgegaan zijn, ook de eerste stappen zetten om snel in control te komen!

Informatie-aanvraag