Module

RI&E

Met de Arbeidsveiligheidsmodule voor het uitvoeren van een Risico Inventarisatie en Evaluatie identificeer, beoordeel en beheers je risico’s om werk gerelateerde ongevallen en ziekte te voorkomen. In de RIE module kunnen via checklists per thema knelpunten worden gegenereerd die vervolgens weer kunnen worden beoordeeld op waarschijnlijkheid, bloodstelling en ernst op basis van bijvoorbeeld de methode van Fine & Kinney. Knelpunten kunnen aangepakt worden door maatregelen. Je genereert een Plan van aanpak die je kunt laten toetsen door een onafhankelijke arbo kerndeskundige.

Shape Image
Shape Image

Met FullyInControl kun je een dynamische RIE uitvoeren. Dit houdt in dat je deze eenvoudig periodiek kunt herhalen. Oude antwoorden en situaties kunnen opnieuw worden geëvalueerd wat kan leiden tot nieuwe knelpunten en benodigde maatregelen. Op basis van Plan Do Check Act ben je zo met continu verbeteren bezig om de veiligheid en gezondheidsrisico's op de werkvloer continu te verkleinen.

Meer informatie?

Heb je interesse in deze module of een oplossing waarvan deze module deel uitmaakt? Vul dan het formulier in. Wij reageren snel voor het plannen van een demo  of om je informatie te geven hoe je een systeem kunt opzetten of je bestaande systeem kunt uitbreiden.  Wil je enkel informatie, dan sturen we die snel toe!

Dan kun je, net als de vele organisaties die je voorgegaan zijn, ook de eerste stappen zetten om snel in control te komen!

Informatie-aanvraag