Module

Processen

In FullyInControl kunnen processen worden ontworpen, getekend en bekeken. Processtappen in het procesdiagram kunnen worden gekoppeld aan onderdelen die in FullyInControl worden beheerd, zoals risico’s, informatiesystemen, functies, etc.

De processchema’s werken interactief. Door te klikken op een processtap wordt alle gekoppelde informatie via een informatiebalk weergegeven en er kan worden ‘doorgeklikt’ naar het gewenste gekoppelde onderdeel. Tevens kunnen werkinstructies worden toegevoegd en verbeteropties worden vastgelegd en gemanaged. 

Shape Image
Shape Image

Ook kunnen nieuwe versies van de processen met werkinstructies worden aangemaakt. Eerst als voorstel en later definitief. Zo is de toekomstige, huidige en vorige situatie snel en eenvoudig inzichtelijk en beschikbaar.

De functionaliteit is, net zoals in het hele platform, locatie onafhankelijk waardoor meerdere personen tegelijkertijd kunnen werken in een proces. Handig als je met meerdere mensen een proces bespreekt of als je op afstand wilt samenwerken. De module werkt waar nodig integraal samen met de andere FullyInControl modules. Zo inventariseer je direct de procesrisico’s en koppel je de ondersteunende informatiesystemen.

Meer informatie?

Heb je interesse in deze module of een oplossing waarvan deze module deel uitmaakt? Vul dan het formulier in. Wij reageren snel voor het plannen van een demo  of om je informatie te geven hoe je een systeem kunt opzetten of je bestaande systeem kunt uitbreiden.  Wil je enkel informatie, dan sturen we die snel toe!

Dan kun je, net als de vele organisaties die je voorgegaan zijn, ook de eerste stappen zetten om snel in control te komen!

Informatie-aanvraag