Module

Normen, Frameworks, Wet- en regelgeving

FullyInControl helpt de eisen uit wet- en regelgeving, frameworks en normen te managen en te koppelen aan maatregelen, beleid en processen.

Of het nu om de AVG, een ISO-norm, zoals de 9000 of de 27000 serie, de BIO -BIC of NEN7510, COSO, SOx, ISAE 3402 of NIST gaat. Eenvoudig en snel voeg je ook een eigen framework of norm toe en koppel je hieraan bestaande maatregelen.

Shape Image
Shape Image

Zo zijn maatregelen altijd maar één keer vastgelegd en worden ze maar één keer gemanaged. Je bepaalt in deze module in hoeverre maatregelen de eisen in een framework of norm afdekken, zodat direct zichtbaar wordt hoe compliant je organisatie is. Vanuit de FullyInControl kennisbanken worden maatregelen, beleid en voorbeeld processen aangereikt die helpen om ontbrekende onderdelen van een framework of norm te implementeren. Zo helpt de module om zo snel mogelijk in control te komen met betrekking tot compliance of een certificeringstraject.

Meer informatie?

Heb je interesse in deze module of een oplossing waarvan deze module deel uitmaakt? Vul dan het formulier in. Wij reageren snel voor het plannen van een demo  of om je informatie te geven hoe je een systeem kunt opzetten of je bestaande systeem kunt uitbreiden.  Wil je enkel informatie, dan sturen we die snel toe!

Dan kun je, net als de vele organisaties die je voorgegaan zijn, ook de eerste stappen zetten om snel in control te komen!

Informatie-aanvraag