Module

Maatregelen

De module maatregelen is een centrale module in FullyInControl. Dit is een beschrijving van een specifieke activiteit of middel die je wilt implementeren of al geïmplementeerd hebt binnen o.a. GRC. Één en dezelfde maatregel kan meerdere eisen afdekken in verschillende normen en frameworks, meerdere risico's mitigeren en bijvoorbeeld een stuk beleid implementeren. Per risico, control, beleid etc. kun je aangeven in hoeverre een maatregel deze afdekken.

Shape Image
Shape Image

Zo komen maatregelen op zeer veel plaatsen in FullyInControl terug en hoef je eenzelfde maatregel maar één keer te managen als de maatregel verschillende eisen/controls in frameworks, risico's en beleid aanpakt.

Je plant taken in om maatregelen te implementeren en je kunt geïmplementeerde maatregelen toetsen op opzet, bestaan en werking met de audit en toets modules. Op basis van de toets weet je of een maatregel effectief is of niet. Indien een maatregel niet effectief is kunnen via bevindingen wijzigingen aangemaakt worden en via taken worden geïmplementeerd.

Meer informatie?

Heb je interesse in deze module of een oplossing waarvan deze module deel uitmaakt? Vul dan het formulier in. Wij reageren snel voor het plannen van een demo  of om je informatie te geven hoe je een systeem kunt opzetten of je bestaande systeem kunt uitbreiden.  Wil je enkel informatie, dan sturen we die snel toe!

Dan kun je, net als de vele organisaties die je voorgegaan zijn, ook de eerste stappen zetten om snel in control te komen!

Informatie-aanvraag