Module

Issues en Incidenten

In de Issues en Incidenten module worden o.a. issues, incidenten en schades geregistreerd.

FullyInControl kent standaard type incidenten met specifieke intelligente registratieformulieren. Op basis van deze slimme formulieren kunnen automatisch taken gegenereerd worden voor de afhandeling of opvolging van een issue of incident. Ook kunnen eigen registratie formulieren worden geconfigureerd met eigen acties. Zo weet je direct wat je moet doen bij een datalek, beveiligingsincident of bijvoorbeeld een schade. Ook kan een volledig business continuity plan met deze module worden geautomatiseerd.

Shape Image
Shape Image

Zo manage je de gehele afhandeling via FullyInControl. In speciale afhandelingsformulieren registreer je specifieke informatie om juist te kunnen rapporteren en te leren van incidenten, issues en schades.

Incidenten kunnen automatisch worden gekoppeld aan bepaalde risico’s, verwerkingen, maatregelen, verzekeringspolissen, normen en wet-en regelgeving. Zo is er altijd inzicht in welke problemen er zijn geweest of welke risico’s zijn opgetreden. Hierdoor kunnen toekomstige beslissingen worden ondersteund. Met de incidenten en issue module van FullyInControl kun je direct aantonen dat je voldoet aan de registratieplicht hieromtrent vanuit specifieke wet-en regelgeving.

Meer informatie?

Heb je interesse in deze module of een oplossing waarvan deze module deel uitmaakt? Vul dan het formulier in. Wij reageren snel voor het plannen van een demo  of om je informatie te geven hoe je een systeem kunt opzetten of je bestaande systeem kunt uitbreiden.  Wil je enkel informatie, dan sturen we die snel toe!

Dan kun je, net als de vele organisaties die je voorgegaan zijn, ook de eerste stappen zetten om snel in control te komen!

Informatie-aanvraag