Module

Informatiesystemen

Dit eventueel in combinatie met de processen die het informatiesysteem ondersteunt.
Ook kun je bij een informatiesysteem beoordelen in hoeverre er persoonsgegevens worden vastgelegd en/of een DPIA uitgevoerd moet worden. De DPIA voer je vervolgens direct uit voor het bepalen van de privacy risico’s. Informatiesystemen ondersteunen processen en deze worden dus direct zichtbaar. Ook zijn de bijbehorende incidenten of datalekken direct op te vragen. Je bepaalt andere risico’s en implementeert maatregelen in combinatie met deze module.

Shape Image
Shape Image

In de Informatiesystemen module worden informatiesystemen vastgelegd met o.a. de beoordeling op het belang van Beschikbaarheid, Integriteit en Vertrouwelijkheid (BIV).

Bij een groter informatiebeveiligingsrisico bepaal je de belangrijke risico’s, waardeer je deze met mogelijke maatregelen en manage je de implementatie in combinatie met de Risicomanagement functionaliteit van FullyInControl.

Meer informatie?

Heb je interesse in deze module of een oplossing waarvan deze module deel uitmaakt? Vul dan het formulier in. Wij reageren snel voor het plannen van een demo  of om je informatie te geven hoe je een systeem kunt opzetten of je bestaande systeem kunt uitbreiden.  Wil je enkel informatie, dan sturen we die snel toe!

Dan kun je, net als de vele organisaties die je voorgegaan zijn, ook de eerste stappen zetten om snel in control te komen!

Informatie-aanvraag