Module

Dialoog

Met de FullyInControl Dialoog module kun je eenvoudig Dialoog sessies ondersteunen.

Personen krijgen een uitnodiging om via een digitaal formulier hun bijdrage te delen die vervolgens direct in het systeem zichtbaar wordt. Je organiseert net zo makkelijk een dialoog sessie voor het inventariseren van de belangrijkste doelen die de organisatie op basis van de strategie na zou moeten streven, als de inventarisatie van de belangrijkste risico’s, oorzaken en gevolgen bij een risico en mogelijke maatregelen. Je kunt door een groep personen de risk-appetite bij een doel inventariseren, of een groep stakeholders risico’s op kans en impact laten scoren.

Shape Image
Shape Image

Je organiseert even eenvoudig een brainstorm voor bijvoorbeeld de inventarisatie van de algemene organisatie risico’s als voor bijvoorbeeld de risico’s bij een doelstelling, project, proces of kritiek informatiesysteem. De risico’s die door deelnemers van een dialoog sessie worden ingevoerd worden automatisch gekoppeld aan bijvoorbeeld de doelstelling, het project, of proces waar ze bij horen. Via een kanban board (soort planbord) bij een item bepaal je met de groep wat op te pakken. Voor gewaardeerde risico’s wordt het gemiddelde risiconiveau zichtbaar met de standaarddeviatie om te zien of er grote afwijkingen zijn in de beoordeling. Op basis hiervan kun je de details opvragen om de discussie over de waardering aan te gaan en perceptieverschillen te bespreken. Zo betrek je met de Dialoog module iedereen gemakkelijk, onafhankelijk van plaats en tijdstip.

Meer informatie?

Heb je interesse in deze module of een oplossing waarvan deze module deel uitmaakt? Vul dan het formulier in. Wij reageren snel voor het plannen van een demo  of om je informatie te geven hoe je een systeem kunt opzetten of je bestaande systeem kunt uitbreiden.  Wil je enkel informatie, dan sturen we die snel toe!

Dan kun je, net als de vele organisaties die je voorgegaan zijn, ook de eerste stappen zetten om snel in control te komen!

Informatie-aanvraag