Module

Datapunten

In de module Datapunten komen alle ESG datapunten bij elkaar voor je ESG rapportage. Datapunten kun je aanmaken bij een ESG thema waar die op basis van de dubbele materialiteitstoets materieel gebleken is. Je kunt vanuit de ESG kennisbank alle standaard datapunten uit de ESRS, bij een thema ophalen. Vervolgens kun je via formulieren automatisch de gegevens uitvragen in de organisatie of bij externen om het datapunt te berekenen. Ook kun je webservices aanroepen om de gegevens in een externe applicatie op te halen. Je bewaakt bij de datapunten de doelen ten opzichte van de realisatie om op basis hiervan bij te sturen als dat nodig is

Shape Image
Shape Image

Meer informatie?

Heb je interesse in deze module of een oplossing waarvan deze module deel uitmaakt? Vul dan het formulier in. Wij reageren snel voor het plannen van een demo  of om je informatie te geven hoe je een systeem kunt opzetten of je bestaande systeem kunt uitbreiden.  Wil je enkel informatie, dan sturen we die snel toe!

Dan kun je, net als de vele organisaties die je voorgegaan zijn, ook de eerste stappen zetten om snel in control te komen!

Informatie-aanvraag