Module

Bevindingen

Uit o.a. toetsen, audits en problemen komen bevindingen voort. Bevindingen zijn bijvoorbeeld afwijkingen, observaties, conformiteiten en verbeterpunten. Op deze bevindingen voer je in de module Root cause analyses uit en analyseer je ze verder. Een bevinding kan leiden tot wijzigingen in processen, maatregelen of andere acties. In de module bevindingen manage je de opvolging en voortang van bevindingen. en zorgen ervoor dat je een goede terugkoppeling hebt naar een auditor met betrekking tot de acties die je uitgevoerd hebt met betrekking tot de bevinding. Zo ben je altijd in control!

Shape Image
Shape Image

Meer informatie?

Heb je interesse in deze module of een oplossing waarvan deze module deel uitmaakt? Vul dan het formulier in. Wij reageren snel voor het plannen van een demo  of om je informatie te geven hoe je een systeem kunt opzetten of je bestaande systeem kunt uitbreiden.  Wil je enkel informatie, dan sturen we die snel toe!

Dan kun je, net als de vele organisaties die je voorgegaan zijn, ook de eerste stappen zetten om snel in control te komen!

Informatie-aanvraag