Module

Audits en toetsen

Met de audit en toetsen modules van FullyInControl ondersteun je de eerste-, tweede- en derdelijns audits en controles. Met (dossier) toetsen worden maatregelen op opzet, bestaan en werking getoetst. Dit proces kan helemaal automatisch verlopen. Eerste lijns medewerkers krijgen periodiek een mail met een link naar een vragenlijst die het uitvoeren van de toets ondersteund en waarin bewijsmateriaal kan worden geupload. Op basis van de antwoorden wordt bepaald of een toets succesvol is of niet. Dit leidt er weer toe dat automatisch de effectiviteit status van de verbonden maatregelen wordt aangepast. Is alles OK dan wordt direct een nieuwe toets ingepland om verder te gaan. Zo worden toetsers of respondenten direct vanuit het systeem aangestuurd. Ze hoeven daarbij geen account of toegang tot het systeem te hebben.

Shape Image
Shape Image

Binnen FullyInControl kunnen eenvoudige tot uitgebreide (dossier)toetsen worden opgezet en uitgevoerd. Uitgebreide audits met planning worden in FullyInControl uitgewerkt met eigen checklists of vragenlijsten. Vanuit de audits worden interviews uitgevoerd en toetsen gecheckt. Op basis hiervan worden bevindingen aangemaakt en opgevolgd met bijvoorbeeld taken of wijzigingen om bijvoorbeeld een gekoppeld proces aan te passen. Zo wordt een audit van begin tot eind ondersteund en werk je aan continue verbetering.

Meer informatie?

Heb je interesse in deze module of een oplossing waarvan deze module deel uitmaakt? Vul dan het formulier in. Wij reageren snel voor het plannen van een demo  of om je informatie te geven hoe je een systeem kunt opzetten of je bestaande systeem kunt uitbreiden.  Wil je enkel informatie, dan sturen we die snel toe!

Dan kun je, net als de vele organisaties die je voorgegaan zijn, ook de eerste stappen zetten om snel in control te komen!

Informatie-aanvraag