Module

Assets

Als ondersteuning in andere modules kunnen in de Asset module van FullyInControl gegevens over bezittingen worden vastgelegd.

Per type asset zijn specifieke gegevens vast te leggen. Bijvoorbeeld over vastgoed, installaties, machines, het wagenpark en zelfs kunst. Ook zijn eigen types toe te voegen en bepaal je wat er geregistreerd moet worden. De gegevens leg je vast o.a. voor ondersteuning van het managen van verzekeringspolissen, een business continuity plan, processen en bijvoorbeeld incidenten. Ook kan bij de kritieke assets met de uitgebreide risicomanagement functionaliteit van FullyInControl een risico-inventarisatie worden uitgevoerd en maatregelen worden bepaald om de risico’s op een asset te mitigeren.

Shape Image
Shape Image

Meer informatie?

Heb je interesse in deze module of een oplossing waarvan deze module deel uitmaakt? Vul dan het formulier in. Wij reageren snel voor het plannen van een demo  of om je informatie te geven hoe je een systeem kunt opzetten of je bestaande systeem kunt uitbreiden.  Wil je enkel informatie, dan sturen we die snel toe!

Dan kun je, net als de vele organisaties die je voorgegaan zijn, ook de eerste stappen zetten om snel in control te komen!

Informatie-aanvraag