Altijd in control
Met de set aan modules voor

KYC – Klant en Opdracht acceptatie

Je Klant- en Opdracht acceptatie voor de WWFT op orde krijgen? FullyInControl automatiseert je KYC-processen, geeft je inzicht en helpt je de juiste keuzes te maken. Binnen alleen KYC of ook binnen andere managementdomeinen. Want die bevinden zich allemaal in één platform. Zo weet je altijd waar je organisatie staat en dat geeft rust.

Begin met het beveiligen van de toekomst van je organisatie met onze geavanceerde BCM-software. Krijg ongekende controle en inzicht in elk facet van je bedrijfscontinuïteit. Zijn de risico’s op mijn kritieke bedrijfsfuncties voldoende gemitigeerd? Wat is de status van mijn Business Continuity Plannen? Zijn ze effectief? Zijn de slimme incident en respons plannen getest, zodat we een crisis snel onder controle krijgen?

FullyInControl geeft je echt inzicht en grip.

Wees voorbereid, wees proactief, wees FullyInControl

A single source of truth

Alles gegevens liggen maar 1 keer vast en bevinden zich op 1 plek. Lekker duidelijk.

1

Plan Do Check Act

Op basis van Plan Do Check Act zorg je dat je continu verbetert.

2

Altijd audit ready

Continuous monitoring zorgt dat je altijd up-to-date bent en weet waar je staat.

3

Regel de Klant en Opdrachtacceptatie en medewerkers- onafhankelijkheid in 1 platform

Wwft

In verband met de Wwft, vanuit eigen fraudebeleid en winstverwachting is het voor organisaties in onder andere de financiële sector, advocaten, makelaars, notarissen en kunsthandelaars verplicht om te weten met wie ze zaken doen. Risico’s bij klanten met betrekking tot fraude, witwassen en terrorismebestrijding moeten in kaart worden gebracht.

Inzicht

Krijg inzicht in met wie je zaken doet

Aantoonbaar compliant

Voldoe aantoonbaar aan de Wwft

Voorkom boetes

Voorkom boetes en ben altijd audit ready

Klant- en opdrachtacceptatie

Organisaties moeten aan kunnen tonen dat ze aan de regelgeving voldoen en negatieve publiciteit in de toekomst moet worden voorkomen. Know Your Customer (KYC) wordt in deze set modules in de praktijk gebracht door een efficiënt klant- en opdracht acceptatieproces, waarmee je met minimale belasting van je organisatie, aantoonbaar aan de verplichtingen kunt voldoen. Zo mitigeer je zoveel mogelijk alle Wwft risico’s voor je organisatie. Ook kun je met de Risicomanagement module fraude risico’s in kaart brengen op basis van de SIRA. FullyInControl ondersteunt vervolgens om maatregelen te bepalen, te implementeren en te toetsen. 

Risico's

Inzicht in de Wwft risico's bij je klant met duidelijke risico niveaus en gegenereerde aandachtspunten

Acceptatie

Doorloop een afgewogen acceptatieproces, waarbij aantoonbaar is wie welke beslissing heeft genomen

SIRA

Inventariseer en mitigeer, op basis van de SIRA, andere integriteitsrisico's voor je organisatie.

Onafhankelijkheid medewerkers

Met de medewerkers module kunnen accountants en de onafhankelijkheidsverklaring voor de accountant geautomatiseerd managen. De compliance officer heeft direct inzicht in onafhankelijkheidsissues, kan deze beoordelen op de risico’s en kan hierbij de benodigde maatregelen nemen.

Inventariseer

Breng automatisch periodiek de onafhankelijkheid van medewerkers in kaart

Issues

Manage onafhankelijkheidsissues van medewerkers en handel ze gestructureerd af

Rapporteer

Snel inzicht door rapportages en dashboards in de onafhankelijkheid van medewerkers in combinatie met je klanten

GRC, ISMS, KAM brochure

Leer wat de FullyInControl
Management software voor
jouw organisatie kan betekenen

Wil je meer weten?

Onze klanten

Benieuwd hoe FullyInControl werkt bij ander organisaties?

“Als Gemeente Amsterdam hebben wij voor Fully In Control gekozen omdat we op zoek waren naar een gebruikersvriendelijk en flexibel platform voor onze risicomanagement en compliance activiteiten. De beschikbare informatie geeft ons inzicht om op beleidsprogramma- en organisatieniveau beter te kunnen sturen, beheersen en verantwoorden. Door de modulaire opbouw is het systeem erg flexibel in te richten, aan te sluiten op specifieke inrichtingswensen en eenvoudig uit te breiden. Ook geeft het de mogelijkheid om de eerste lijn te betrekken zonder hen met een systeem lastig te vallen.”

Gemeente Amsterdam

“Samen met Fully In Control hebben we een belangrijk proces op orde gekregen, waardoor we continu de waarborg hebben dat we voor klanten en aan opdrachten werken die voor ons voldoen aan onze kwaliteitsstandaard. Hoewel de klant- en opdracht acceptatie door betrokken professionals en klanten ook wel eens kan worden gepercipieerd als een 'must', is het wel een van dé waarborgen dat alle deelnemers aan het economisch verkeer zich aan dezelfde spelregels houden. We hebben er alle vertrouwen in dat we samen met Fully in Control ook toekomstige wet- en regelgeving op dit terrein snel en effectief in de praktijk kunnen brengen.”

Flynth

"We waren verrast hoe snel het systeem aanpasbaar was aan onze wensen, zonder maar iets te programmeren. Het systeem biedt Alpina Group, als één van de grootste financieel adviesbedrijven van Nederland, de juiste ondersteuning bij het beheren van complexe processen, het voldoen aan wet- en regelgeving en het effectief beheersen van risico's. De samenwerking met Fully in Control is uitgegroeid tot een wederzijds partnerschap, waarbij we elkaar versterken en uitdagen om zo met de FullyInControl software daadwerkelijk het verschil te laten maken."

Alpina Group

FullyInControl

KYC-software, maar dan makkelijk

Een volledig én plezierig systeem

Wat heb je aan een managementsysteem waar je collega’s niks van snappen? FullyInControl is een zeer intuïtieve oplossing die je snel onder de knie hebt en makkelijk aanpast aan de behoefte van de organisatie en individuele gebruikers. Zo is iedereen er snel in thuis en wordt samenwerken makkelijker. Zo werk je samen aan succes!

Duidelijkheid en efficiency ten top

In onze KYC-software heb je alle gegevens op één plek. Je hebt snel inzicht in de issues bij verschillende type klanten en/of opdrachten. Je weet altijd de status van medewerkers. Ook in combinatie met bijvoorbeeld onze ESG, ISMS, GRC en KAM modules.

Voorbeelden in de kennisbanken en via AI

Je hoeft met FullyInControl niet het wiel opnieuw uit te vinden. In onze kennisbanken vind je standaarden, kennis en best practices die je kunt overnemen en aanpassen aan je organisatiebehoefte. Maar ook via onze AI-engine word je ook overal geholpen met voorbeelden via Artificial intelligence.

Je informatie blijft veilig

De beveiliging van jouw informatie is voor ons topprioriteit. We zijn ISO27001-gecertificeerd, hebben een uitgebreid rechten systeem en je data is maximaal beschermd tegen dreigingen van buitenaf. Alle data is opgeslagen in de best beveiligde datacenters van Europa en wordt 24/7 gemonitord.

Jouw alles-in-één-oplossing

Je hoeft niet met de volledig KYC-oplossing te starten. Je kunt eerst de Klantacceptatie implementeren en later modules uitbreiden. Je hoeft niet te stoppen bij KYC maar kunt groeien met vele andere modules en oplossingen.

Alle modules werken samen en gebruiken dezelfde gegevens. Kies een oplossing die het beste bij jouw organisatie past en voeg later naar wens modules toe.

Zo blijf je in control, zonder de wirwar aan spreadsheets en deelsystemen.

 • Systemen
 • Brand Name
 • Brand Name
 • Brand Name
 • Brand Name
 • Brand Name

35+ uitgebreide modules

Met de combinatie van modules maak je van elke oplossing maatwerk

Hieronder vind je de KYC modules

 • Brand Name
 • Brand Name
 • Brand Name
 • Brand Name
 • Brand Name
 • Brand Name

Snel zien hoe het werkt?
Boek een vrijblijvende demo!
Of vraag documentatie aan