Altijd in control
Met de set aan modules voor

KAM - Kwaliteit, Arbeidsveiligheid en Milieu

Je Kwaliteitsmanagement, Procesmanagement, arbeidsveiligheid en Milieumanagement op orde krijgen? FullyInControl automatiseert je KAM-processen, geeft je inzicht en helpt je de juiste keuzes te maken. Binnen alleen KAM of ook binnen andere managementdomeinen. Want die bevinden zich allemaal in één platform. Zo weet je altijd waar je organisatie staat en dat geeft rust.

Met het platform FullyInControl stuur je naar een hogere KAM-volwassenheid en weet je altijd wat er moet gebeuren rond Kwaliteit, ARBO en Milieu.  Heb ik mijn processen in kaart? Wat is het effect van wijzigingen en zijn risico’s binnen processen voldoende afgedekt? Wat is de status van maatregelen en zijn ze effectief? Zijn toetsen en audits uitgevoerd?  Voldoen we nog aan alle normen en regelgeving?

FullyInControl geeft je echt inzicht en grip.

Weg met dubbel werk, hoge kosten, spreadsheets en weinig overzicht !

A single source of truth

Alles gegevens liggen maar 1 keer vast en bevinden zich op 1 plek. Lekker duidelijk.

1

Plan Do Check Act

Op basis van Plan Do Check Act zorg je dat je continu verbetert.

2

Altijd audit ready

Continuous monitoring zorgt dat je altijd up-to-date bent en weet waar je staat.

3

Manage je Kwaliteits-, Proces, Arbeidsveiligheid- en Milieumanagement in 1 software platform

Kwaliteitsmanagement

De FullyInControl Kwaliteitsmanagement software en Proces management software helpt je processen uit te werken en te stroomlijnen. Je vermindert verspilling, waardoor je organisatie efficiënter en effectiever werkt. Je managet je processen risico gestuurd, en je bepaalt, implementeert en test periodiek de maatregelen om de risico’s te mitigeren. Zo zorg je met FullyInControl dat je aan de verwachtingen van je klant kunt voldoen. Tevens heb je altijd inzicht in hoeverre je aan kwaliteitsnormen, zoals de ISO9001, ISO13485 of ERB, voldoet.

Maak visueel

Werk interactieve procesdiagrammen uit, manage wijzigingen en geef iedereen inzicht.

Optijd bijsturen

Stuur direct bij op basis van audits, toetsen, incidenten en issues.

Maak je klanten blij

Maak je klanten blij door aan hun verwachtingen te voldoen.

Verander en Kwalificatiemanagement

Met FullyInControl Verander en kwalificatie management zorg je dat wijzigingen in kwaliteitsprocessen, -systemen, en -standaarden systematisch beoordeeld en doorgevoerd worden. Je waarborgt dat veranderingen effectief worden geïmplementeerd. Je definieert doelstellingen, je plant en zorgt voor goede communicatie en monitort het verander proces. Je bepaalt de trainings- en ontwikkelingsbehoeften van medewerkers, zodat iedereen aan de gewenste kwalificaties voldoet.

Bepaal impact

Kom snel tot de impact van een verandering op de kwaliteitsprocessen en -resultaten

Continu verbeteren

Werk met veranderingen aan continu verbeteren om kwaliteit te verhogen of te handhaven

Manage kwalificaties

Manage dat medewerkers de juiste kwalificaties hebben om hun taken juist uit te voeren.

Arbeidsveiligheid ARBO

Met de FullyInControl veiligheids-managementsoftware zet je een managementsysteem op voor gezondheid en veiligheid op het werk op basis van bijvoorbeeld de ISO 45001. Je ontwikkelt en houdt veiligheidsbeleid, procedures en standaarden up to date. Met een RIE identificeer, beoordeel en beheers je risico’s om werk gerelateerde ongevallen en ziektes te voorkomen. Je meldt incidenten en onderzoekt wat de oorzaak was van ongevallen en managet veranderingen om toekomstige incidenten te voorkomen.

Voorkom ongevallen

Voorkom ongevallen en ziekte door het continu verbeteren van de veiligheid

Mange je RI&E

Voer snel en eenvoudig een Risico-Inventarisatie en -Evaluatie (RI&E) of veiligheidscheck uit

Continu inzicht

Zorg voor continu inzicht in de veiligheidssituatie met een single source of truth.

Milieumanagement Systeem MMS

Met de FullyInControl milieumanagement software zet je een milieumanagement systeem op, op basis van bijvoorbeeld de ISO14001. Zo zorg je dat je de milieuprestaties van je organisaties continu verbetert op basis van PDCA. Je bepaalt je milieubeleid en houdt dit up-to-date. Je identificeert milieuaspecten en bepaalt de impact van de organisatie hierop.  Je bepaalt, implementeert en toetst periodiek je milieumaatregelen en stuurt bij als maatregelen niet werken of doelen niet worden gehaald.

Milieuprestaties

Verbeter je milieuprestaties door systematische processen en bijsturing

Duurzaamheidsdoelstellingen

Werk gestructureerd aan het bereiken van je duurzaamheidsdoelstellingen

Bespaar

Verminder je milieu-impact, en bespaar tegelijkertijd op kosten

Wil je meer weten?

Leer wat de FullyInControl
Management software voor jouw organisatie kan betekenen

GRC, ISMS, KAM brochure

Onze klanten

Benieuwd hoe FullyInControl werkt bij ander organisaties?

“Samen met Fully In Control hebben we een belangrijk proces op orde gekregen, waardoor we continu de waarborg hebben dat we voor klanten en aan opdrachten werken die voor ons voldoen aan onze kwaliteitsstandaard. Hoewel de klant- en opdracht acceptatie door betrokken professionals en klanten ook wel eens kan worden gepercipieerd als een 'must', is het wel een van dé waarborgen dat alle deelnemers aan het economisch verkeer zich aan dezelfde spelregels houden.”

Flynth

“Bij Woonin hebben we alle processen en werkinstructies in FullyInControl opgenomen en ontsloten voor al onze medewerkers. Wij gebruiken de processen in FullyInControl als basis en integreren dit met risicomanagement én control & audit. Dat processen, risico's, controls, doelen, etc. allemaal integraal met elkaar samenwerken in één systeem was voor ons een beslissende factor om voor FullyInControl te kiezen."

Woonin

“Wij hebben gekozen voor FullyInControl omdat het een heel breed platform is waarmee we modulair beginnen met processen, beleid en incidenten. Door de brede modulaire opbouw kunnen we in de toekomst eenvoudig uitbreiden met andere modules. Daarmee biedt Fully in Control een groeimodel voor onze toekomstige wensen waarin alle onderdelen integraal met elkaar samenwerken.”

Juva

FullyInControl

KAM-software, maar dan makkelijk

Een volledig én plezierig systeem

Wat heb je aan een managementsysteem waar je collega’s niks van snappen? FullyInControl is een zeer intuïtieve oplossing die je snel onder de knie hebt en makkelijk aanpast aan de behoefte van de organisatie en individuele gebruikers. Zo is iedereen er snel in thuis en wordt samenwerken makkelijker. Zo werk je samen aan succes!

Duidelijkheid en efficiency ten top

In onze KAM-software heb je alle gegevens op één plek. Zo kun je bijvoorbeeld met één maatregel: beleid implementeren, verschillende risico’s mitigeren en meerdere eisen afdekken in een aantal normen en frameworks. Je hoeft de maatregel dan ook maar 1 keer te toetsen. Ook in combinatie met onze ISMS en GRC modules.

Voorbeelden in de kennisbanken en via AI

Je hoeft met FullyInControl niet het wiel opnieuw uit te vinden. In onze kennisbanken vind je standaarden, kennis en best practices die je kunt overnemen en aanpassen aan je organisatiebehoefte. Maar ook via onze AI-engine word je ook overal geholpen met voorbeelden via Artificial intelligence.

Je informatie blijft veilig

De beveiliging van jouw informatie is voor ons topprioriteit. We zijn ISO27001-gecertificeerd, hebben een uitgebreid rechten systeem en je data is maximaal beschermd tegen dreigingen van buitenaf. Alle data is opgeslagen in de best beveiligde datacenters van Europa en wordt 24/7 gemonitord.

Jouw alles-in-één-oplossing

Je hoeft niet met de volledig KAM-oplossing te starten. Je kunt eerst procesmanagement implementeren en later modules uitbreiden. Je hoeft niet te stoppen bij KAM maar kunt groeien met vele andere modules en oplossingen.

Alle modules werken samen en gebruiken dezelfde gegevens. Kies een oplossing die het beste bij jouw organisatie past en voeg later naar wens modules toe.

Zo blijf je in control, zonder de wirwar aan spreadsheets en deelsystemen.

 • Systemen
 • Brand Name
 • Brand Name
 • Brand Name
 • Brand Name
 • Brand Name

35+ uitgebreide modules

Met de combinatie van modules maak je van elke oplossing maatwerk

Hieronder vind je de KAM modules

 • Brand Name
 • Brand Name
 • Brand Name
 • Brand Name
 • Brand Name
 • Brand Name

Snel zien hoe het werkt?
Boek een vrijblijvende demo!
Of vraag documentatie aan