Altijd in control
Met de set aan modules voor

ISMS Informatie-beveiliging en PIMS Privacy Management

Je Informatiebeveiliging en Privacy op orde krijgen en voldoen aan ISO27001, NIS2 en/of DORA? FullyInControl automatiseert je ISMS en PIMS-processen, geeft je inzicht en helpt je de juiste keuzes te maken. Binnen alleen Informatiebeveiliging en privacy of ook binnen andere managementdomeinen. Want die bevinden zich allemaal in één platform. Zo weet je altijd waar je organisatie staat en dat geeft rust.

Cyberaanvallen en datalekken worden tegenwoordig als één van de belangrijkste risico’s van een organisatie gezien. Met het platform FullyInControl stuur je naar een hoger niveau qua informatiebeveiliging en privacy. Hoe staat het met de beschikbaarheid, integriteit en de vertrouwelijkheid van je Informatiesystemen? Hoe staat het met benodigde DPIA’s? Zijn risico’s voldoende afgedekt? Wat is de status van maatregelen?  Zijn toetsen en audits uitgevoerd?

FullyInControl geeft je echt inzicht en grip.

Weg met dubbel werk, hoge kosten, spreadsheets en weinig overzicht !

A single source of truth

Alles gegevens liggen maar 1 keer vast en bevinden zich op 1 plek. Lekker duidelijk.

1

Plan Do Check Act

Op basis van Plan Do Check Act zorg je dat je continu verbetert.

2

Altijd audit ready

Continuous monitoring zorgt dat je altijd up-to-date bent en weet waar je staat.

3

Manage Informatiebeveiliging en Privacy in 1 platform

ISMS Informatiebeveiliging

Met de FullyInControl Informatiebeveiligings-software word je ISMS en DPMS effectief ondersteund. Je beveiligingsbeleid opstellen, implementeren en up-to-date houden gaat gestructureerd en kost je minder tijd.

Vanuit je processen en informatiesystemen worden snel risico’s geïnventariseerd en benodigde maatregelen bepaald. Periodiek toets je de maatregelen op effectiviteit. Zo voorkom je cyberaanvallen en datalekken en is de beschikbaarheid, de integriteit en vertrouwelijkheid van je informatie gewaarborgd.

Verklein

Verklein de kans op succesvolle cyberaanvallen en datalekken

Bescherm

Bescherm vertrouwelijke informatie en persoonsgegevens door slimme digitale ondersteuning

Beheer

Zorg dat je informatiebeveiliging altijd op niveau blijft op basis van Plan Do Check Act

PIMS Privacy Informatie Management Systeem

Met de FullyInControl DPMS software leg je bij je processen en/of informatiesystemen eenvoudig verwerkingen vast. Op basis van een DPIA check, bepaal je of een DPIA nodig is en voert deze uit. Je analyseert de processen waar persoonsgegevens worden verwerkt en inventariseert mogelijke risico’s. Je bepaalt, implementeert en test periodiek maatregelen. Met de compliance functionaliteit heb je altijd inzicht of je aan de AVG / GDPR voldoet.

Privacy by design en by default

Integreer gegevensbescherming vanaf het begin van de ontwikkeling van producten of processen.

Organiseer de rechten van betrokkenen

Organiseer aanvragen voor toegang tot gegevens, het recht op correctie en verwijdering van gegevens.

Datalekken

Registreer je datalekken en handel ze volgens de regelgeving af.

Compliance management

Met FullyInControl Compliance functies weet je meteen of je voor informatiebeveiliging aan de NIST, ISO27001, BIO, NEN7510, NIS2 of bijvoorbeeld DORA voldoet. Of voor Privacy aan bijvoorbeeld de ISO27701 of BC5701. Ook bepaal en plan je met geautomatiseerde periodieke audits en toetsen of beheersmaatregelen effectief zijn. Daarbij kun je zelfs je collega’s zonder account betrekken. Zo weet je altijd in hoeverre een norm of framework afgedekt hebt. Dat geeft rust

Verlaag de Cost of Compliance

Maak het compliance proces simpeler en efficiënter en bespaar enorm op kosten

Verlaag werkdruk

Verlaag de werkdruk door slimmer en geautomatiseerd te toetsen

Creëer rust

Creëer rust met een single source of truth en een altijd audit ready situatie

Succesfactoren bij het
implementeren van GRC

Whitepaper

Onze klanten

Benieuwd hoe FullyInControl werkt bij ander organisaties?

“Fully in Control ondersteunt ons door middel van slimme formulieren in het registeren en beheren van (gap)analyses op onze processen en informatiesystemen. Daarnaast zorgt het voor het eenvoudig kunnen registreren en rapporteren op onder andere beveiligingsincidenten, datalekken en de risico’s. Hiermee worden we optimaal ondersteund om stapsgewijs onze informatiebeveiliging In Control te krijgen.”

Gemeente Haaksbergen

Adviseur Informatievoorziening

“Fully in Control kan bij ons meegroeien met de organisatie voor een In Control statement en alle compliance zaken zoals de BIO, de AVG en bijvoorbeeld de omgevingswet. Daarmee kunnen we stap voor stap alles in één systeem onderbrengen waar we nu diverse verschillende applicaties voor gebruiken.”

Gemeente Gouda

Risicomanager

“Met FullyInControl kunnen we stap voor stap alles in één systeem onderbrengen waarvoor we nu verschillende Excelsheets of losse applicaties gebruiken. De gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit en integraliteit zagen we niet terug in andere oplossingen. De informatie die wordt vastgelegd zorgt straks dat we continu audit ready zijn.”

De Jong en Laan

Compliance Officer

FullyInControl

ISMS / PIMS-software, maar dan makkelijk

Een volledig én plezierig systeem

Wat heb je aan een managementsysteem waar je collega’s niks van snappen? FullyInControl is een zeer intuïtieve oplossing die je snel onder de knie hebt en makkelijk aanpast aan de behoefte van de organisatie en individuele gebruikers. Zo is iedereen er snel in thuis en wordt samenwerken makkelijker. Zo werk je samen aan succes!

Duidelijkheid en efficiency ten top

In onze ISMS / PIMS -software heb je alle gegevens op één plek. Zo kun je bijvoorbeeld met één maatregel: beleid implementeren, verschillende risico’s mitigeren en meerdere eisen afdekken in een aantal normen en frameworks. Je hoeft de maatregel dan ook maar 1 keer te toetsen. Ook in combina-tie met onze GRC en Kwaliteitsmanagement - KAM modules.

Voorbeelden in de kennisbanken en via AI

Je hoeft met FullyInControl niet het wiel opnieuw uit te vinden. In onze kennisbanken vind je standaarden, kennis en best practices die je kunt overnemen en aanpassen aan je organisatiebehoefte. Maar ook via onze AI-engine word je ook overal geholpen met voorbeelden via Artificial intelligence.

Je informatie blijft veilig

De beveiliging van jouw informatie is voor ons topprioriteit. We zijn ISO27001-gecertificeerd, hebben een uitgebreid rechten systeem en je data is maximaal beschermd tegen dreigingen van buitenaf. Alle data is opgeslagen in de best beveiligde datacenters van Europa en wordt 24/7 gemonitord.

Jouw alles-in-één-oplossing

Je hoeft niet met de volledig ISMS-en/of PIMS oplossing te starten. Je kunt eerst met Risico’s en Informatiesystemen starten en later modules uitbreiden. Je hoeft niet te stoppen bij het ISMS maar kunt groeien met vele andere modules en oplossingen.

Alle modules werken samen en gebruiken dezelfde gegevens. Kies een oplossing die het beste bij jouw organisatie past en voeg later naar wens modules toe.

Zo blijf je in control, zonder de wirwar aan spreadsheets en deelsystemen.

 • Systemen
 • Brand Name
 • Brand Name
 • Brand Name
 • Brand Name
 • Brand Name

35+ uitgebreide modules

Met de combinatie van modules maak je van elke oplossing maatwerk

Hieronder vind je de ISMS en PIMS modules

 • Brand Name
 • Brand Name
 • Brand Name
 • Brand Name
 • Brand Name
 • Brand Name

Snel zien hoe het werkt?
Boek een vrijblijvende demo!
Of vraag documentatie aan