Altijd in control

IMS - Integraal Management Systeem

Je managementsystemen integraal op orde krijgen? FullyInControl automatiseert je managementprocessen, geeft je inzicht en helpt je de juiste keuzes te maken. Binnen de verschillende managementdomeinen van je organisatie. Want die bevinden zich allemaal in één platform. Zo weet je altijd waar je organisatie staat en dat geeft rust.

Met het FullyInControl Integrated Management System (IMS) worden organisaties geholpen hun verschillende managementsystemen integraal op te pakken, zodat er synergie ontstaat en er efficiënter en consistenter kan worden gestuurd over alle managementdomeinen heen. FullyInControl geeft je zo echt inzicht en grip.

Weg met dubbel werk, hoge kosten, spreadsheets en weinig overzicht !

A single source of truth

Alles gegevens liggen maar 1 keer vast en bevinden zich op 1 plek. Lekker duidelijk.

1

Plan Do Check Act

Op basis van Plan Do Check Act zorg je dat je continu verbetert.

2

Altijd audit ready

Continuous monitoring zorgt dat je altijd up-to-date bent en weet waar je staat.

3

Manage verschillende managementdomeinen in 1 integraal software platform

IMS Integraal Management

Met een Integraal Management Systeem (IMS) werken alle deelsystemen samen, waarbij elke functie is afgestemd op één hoofddoel: het verbeteren van de prestaties en het succes van de hele organisatie. In plaats van silo’s is er een gecoördineerde inspanning die groter is dan de som der delen, wat niet alleen efficiënter maar ook effectiever is. Een geïntegreerd systeem geeft een duidelijk en uniform beeld van je hele organisatie, met hoe alles elkaar beïnvloed en welke risico’s ermee gepaard gaan.

Opheffen silo's

Silo's in de organisatie kunnen zoveel mogelijk worden geëlimineerd.

Eenduidigheid

Er ontstaat eenduidigheid in ter­mino­logie en begrip over afdelingen heen

Synergie

Er ontstaat synergie tussen de verschillende managementsystemen

Continu verbeteren

Het FullyInControl IMS zorgt voor het elimineren van dubbele inspanningen, het beter samenwerken, het automatiseren van acties, het verschaffen van diepgaand inzicht om de juiste beslissingen te nemen en het bevorderen van een cultuur van continu verbetering op basis van Plan-Do-Check-Act.

Geen doublures

Geen dubbel werk en dubbele opslag van gegevens door overlappingen in de verschillende managementsystemen

Meer betrokkenheid

Medewerkers worden niet onnodig meerdere keren lastig gevallen met hetzelfde en kennen het doel.

Meer efficiency

Veel acties worden geautomatiseerd of via het IMS aangestuurd. Het aantal audits, documenten en procedures Vermindert.

Volledig In Control

Managementsystemen kunnen een organisatie veel opleveren als ze juist ingezet worden. Dit wordt versterkt door een integrale aanpak. Zo wordt je organisatie geholpen om efficiënter, veiliger, duurzamer, ethischer en succesvoller te opereren en komt volledig in control.

Standaard kunnen de volgende  deelsystemen integraal via het FullyInControl IMS ondersteund worden:

GRC Governance Risk & Compliance Management

Het managementsysteem waarmee organisaties hun bestuur, risicobeheer en naleving van regelgeving kunnen beheren en optimaliseren!

KAM Kwaliteit Arbeidsveiligheid & Milieu

Het managementsysteem voor het waarborgen van hoge kwaliteitsnormen, veilige werkomstandigheden en milieubescherming!

BCM Business Continuity Management

Het managementsysteem om voorbereidingen te tref­fen en maat­regelen te ontwikkelen om kritieke bedrijfsfuncties te be­scher­men en te herstellen tijdens en na noodsituaties of verstoringen!

DPMS / ISMS Privacy en Informatiebeveiliging

De managementsystemen voor informatiebeveiliging en privacy, voor het vaststellen, implementeren, monitoren en continu verbeteren van beschikbaarheid, integriteit en betrouwbaarheid van informatie en veilig en verantwoord beheren van persoonsgegevens!

ESG Environment, Social Governance

Het managementsysteem om regelgeving met criteria om de milieu-impact, sociale verantwoordelijkheid en bestuurspraktijken van een organisatie te beoordelen, te meten en te verbeteren!

Leveranciersmanagement

Het managementsysteem voor het strategisch organiseren en beheren van relaties en interacties met leveranciers om de prestaties van de toeleveringsketen te optimaliseren en bedrijfsdoelstellingen te ondersteunen.

Wil je meer weten?

Leer wat de FullyInControl
Management software voor jouw organisatie kan betekenen

GRC, ISMS, KAM brochure

Onze klanten

Vele duizenden gebruikers worden dagelijks ondersteund om in control te komen en vertrouwen op FullyInControl met een geïntegreerde of deeloplossing.

“Als Gemeente Amsterdam hebben wij voor Fully In Control gekozen omdat we op zoek waren naar een gebruikersvriendelijk en flexibel platform voor onze risicomanagement en compliance activiteiten. De beschikbare informatie geeft ons inzicht om op beleidsprogramma- en organisatieniveau beter te kunnen sturen, beheersen en verantwoorden. Door de modulaire opbouw is het systeem erg flexibel in te richten, aan te sluiten op specifieke inrichtingswensen en eenvoudig uit te breiden. ”

Gemeente Amsterdam

“Binnen Gasunie stellen wij hoge eisen aan professionaliteit van leveranciers en aan de veiligheid van het product. Tijdens de selectie van een GRC leverancier viel Fully In Control op als een volwassen en gedegen leverancier met een heel complete oplossing. FullyInControl is goed doordacht opgezet en modulair te implementeren. De modulaire opzet maakt het mogelijk dat FullyInControl ook in de toekomst eenvoudig met ons mee kan groeien.”

Gasunie

"We waren verrast hoe snel het systeem aanpasbaar was aan onze wensen, zonder maar iets te programmeren. Het systeem biedt Alpina Group, als één van de grootste financieel adviesbedrijven van Nederland, de juiste ondersteuning bij het beheren van complexe processen, het voldoen aan wet- en regelgeving en het effectief beheersen van risico's. De samenwerking met Fully in Control is uitgegroeid tot een wederzijds partnerschap."

Alpina Group

FullyInControl

Management-software, maar dan makkelijk

Een volledig én plezierig systeem

Wat heb je aan een managementsysteem waar je collega’s niks van snappen? FullyInControl is een zeer intuïtieve oplossing die je snel onder de knie hebt en makkelijk aanpast aan de behoefte van de organisatie en individuele gebruikers. Zo is iedereen er snel in thuis en wordt samenwerken makkelijker. Zo werk je samen aan succes!

Duidelijkheid en efficiency ten top

In onze IMS heb je alle gegevens op één plek. Zo kun je bijvoorbeeld met één maatregel: beleid implementeren, verschillende risico’s mitigeren en meerdere eisen afdekken in een aantal normen en frameworks. Je hoeft de maatregel dan ook maar 1 keer te toetsen.

Voorbeelden in de kennisbanken en via AI

Je hoeft met FullyInControl niet het wiel opnieuw uit te vinden. In onze kennisbanken vind je standaarden, kennis en best practices die je kunt overnemen en aanpassen aan je organisatiebehoefte. Maar ook via onze AI-engine word je ook overal geholpen met voorbeelden via Artificial intelligence.

Je informatie blijft veilig

De beveiliging van jouw informatie is voor ons topprioriteit. We zijn ISO27001-gecertificeerd, hebben een uitgebreid rechten systeem en je data is maximaal beschermd tegen dreigingen van buitenaf. Alle data is opgeslagen in de best beveiligde datacenters van Europa en wordt 24/7 gemonitord.

Jouw alles-in-één-oplossing

Je hoeft niet met een integrale oplossing te starten. Je kunt eerst GRC implementeren en later je oplossing uitbreiden met modules voor kwaliteitsmanagement, ISMS of bijvoorbeeld milieumanagement. Zo groei je langzaam naar een integrale oplossing.

Alle modules werken nauw samen en gebruiken dezelfde gegevens. Kies een oplossing die het beste bij jouw organisatie past en voeg later naar wens modules toe.

Zo blijf je in control, zonder de wirwar aan spreadsheets en deelsystemen.

Snel zien hoe het werkt?
Boek een vrijblijvende demo!
Of vraag documentatie aan

 • Systemen
 • Brand Name
 • Brand Name
 • Brand Name
 • Brand Name
 • Brand Name

35+ uitgebreide modules

Met de combinatie van modules maak je van elke oplossing maatwerk

Hieronder vind je alle modules die standaard onderdeel zijn van ons IMS

 • Brand Name
 • Brand Name
 • Brand Name
 • Brand Name
 • Brand Name
 • Brand Name

Snel zien hoe het werkt?
Boek een vrijblijvende demo!
Of vraag documentatie aan