Altijd in control
Met de set aan modules voor

Risk Based Performance Management

Risk Based performance Management implementeren? FullyInControl automatiseert het managen van je strategie executie, geeft je inzicht en helpt je de juiste keuzes te maken. Binnen alleen Integraal doelen management of binnen andere managementdomeinen. Want die bevinden zich allemaal in één platform. Zo weet je altijd waar je organisatie staat en dat geeft rust.

In FullyInControl werk je je strategie uit, compleet met een interactieve strategiekaart of business model canvas. Doelen kunnen worden vastgesteld met de Kritieke Succes factoren en risico’s. Je bepaalt of je aan wet- en regelgeving voldoet, of je informatiebeveiliging op orde is en of beleid en afspraken nageleefd worden. Onze oplossing helpt je op basis van Risk Based Performance Management modellen in één oplossing.

FullyInControl geeft je echt inzicht en grip.

Wees voorbereid, wees proactief, wees FullyInControl

A single source of truth

Alles gegevens liggen maar 1 keer vast en bevinden zich op 1 plek. Lekker duidelijk.

1

Plan Do Check Act

Op basis van Plan Do Check Act zorg je dat je continu verbetert.

2

Altijd audit ready

Continuous monitoring zorgt dat je altijd up-to-date bent en weet waar je staat.

3

Regel Integraal Doelen Management in 1 platform

RIsk Based performance Management

Met de totale set aan FullyInControl software modules voor Integraal Doelen Management of Risk Based Performance Management werk je risico gestuurd vanuit de strategie van je organisatie aan het behalen van je doelen. Daarbij ondersteunt FullyInControl, op basis van Plan Do Check Act, continu verbeteren. Zo brengt Integraal Performance Management een groot aantal management domeinen samen die de moderne organisatie op orde moet hebben.

Strategy map

Werk je strategie uit in een Strategy Map of Business Model Canvas

KSF's

Werk uit hoe je je organisatie kunt versterken op het gebied van de Kritieke Succes Factoren

Risico's

Mitigeer de risico's die het behalen van je doelen kunnen verstoren

Module Strategie, Doelen, Kritieke Succes Factoren

Manage naar Succes

In FullyInControl kun je je succes managen met Integraal Doelen Management, ook wel Risk Based Performance Management genoemd. Je zet eenvoudig een integraal management en control framework op voor het risico gestuurd aansturen en optimaliseren van je organisatie. Hierbij ligt de nadruk op het versterken van de Kritieke Succes Factoren binnen je organisatie en het mitigeren van de verstorende risico’s. Tevens speelt het leren uit incidenten en audits een belangrijke rol. Zo integreer je performance management met CRC, je ISMS en kwaliteitsmanagement.

Integraal Succes Management

Breng een groot aantal management domeinen samen die de moderne organisatie op orde moet hebben om succesvol te zijn.

Focus op Performance

Performance management geintegreerd met CRC, je ISMS en Kwaliteitsmanagement.

Altijd inzicht

Altijd inzicht in de status van je doelen, waar je moet verbeteren en de risico's die je loopt.

Risico gestuurd werken

In steeds meer moderne management aanpakken wordt risico sturing geïntegreerd. Binnen FullyInControl werkt de uitgebreide risicomanagement functionaliteit daarom integraal samen met de andere modules. Zo kunnen risico sessies net zo makkelijk op processen als op informatiesystemen of doelen georganiseerd worden. Risico’s worden daar zichtbaar waar je ze wilt zien om de juiste beslissingen te kunnen nemen. Met FullyInControl’s integrale aanpak wordt risicomanagement dus een integraal onderdeel van je managementsysteem gericht op het succesvol halen van je organisatiedoelen.

Artificial Intelligence

AI helpt je om de belangrijke risico’s te inventariseren en maatregelen te bepalen.

Risicowaardering

Je risicowaardering kun je per type risico laten afwijken (kans x impact categorieën)

Altijd In Control

Je bent altijd in control in een steeds sneller veranderende wereld

Succesfactoren bij het
implementeren van GRC

Whitepaper

Onze klanten

Vele duizenden gebruikers worden dagelijks ondersteund om in control te komen en vertrouwen op FullyInControl met een geïntegreerde of deeloplossing.

“Samen met Fully In Control hebben we een belangrijk proces op orde gekregen, waardoor we continu de waarborg hebben dat we voor klanten en aan opdrachten werken die voor ons voldoen aan onze kwaliteitsstandaard. Hoewel de klant- en opdracht acceptatie door betrokken professionals en klanten ook wel eens kan worden gepercipieerd als een 'must', is het wel een van dé waarborgen dat alle deelnemers aan het economisch verkeer zich aan dezelfde spelregels houden. We hebben er alle vertrouwen in dat we samen met Fully in Control ook toekomstige wet- en regelgeving op dit terrein snel en effectief in de praktijk kunnen brengen.”

Flynth

Leonieke van der Meer

"We waren verrast hoe snel het systeem aanpasbaar was aan onze wensen, zonder maar iets te programmeren. Het systeem biedt Alpina Group, als één van de grootste financieel adviesbedrijven van Nederland, de juiste ondersteuning bij het beheren van complexe processen, het voldoen aan wet- en regelgeving en het effectief beheersen van risico's. De samenwerking met Fully in Control is uitgegroeid tot een wederzijds partnerschap, waarbij we elkaar versterken en uitdagen om zo met de FullyInControl software daadwerkelijk het verschil te laten maken."

Alpina Group

Jordy van Heemst

“Als Gemeente Amsterdam hebben wij voor Fully In Control gekozen omdat we op zoek waren naar een gebruikersvriendelijk en flexibel platform voor onze risicomanagement en compliance activiteiten. De beschikbare informatie geeft ons inzicht om op beleidsprogramma- en organisatieniveau beter te kunnen sturen, beheersen en verantwoorden. Door de modulaire opbouw is het systeem erg flexibel in te richten, aan te sluiten op specifieke inrichtingswensen en eenvoudig uit te breiden. Ook geeft het de mogelijkheid om de eerste lijn te betrekken zonder hen met een systeem lastig te vallen.”

Gemeente Amsterdam

Team Risicomanagement

FullyInControl

Risk Based Performance Management software, maar dan makkelijk

Een volledig én plezierig systeem

Wat heb je aan een managementsysteem waar je collega’s niks van snappen? FullyInControl is een zeer intuïtieve oplossing die je snel onder de knie hebt en makkelijk aanpast aan de behoefte van de organisatie en individuele gebruikers. Zo is iedereen er snel in thuis en wordt samenwerken makkelijker. Zo werk je samen aan succes!

Duidelijkheid en efficiency ten top

In onze Integrale RBPM-software heb je alle gegevens op één plek. Zo kun je bijvoorbeeld met één maatregel: beleid implementeren, verschillende risico’s van kritieke bedrijfsfuncties mitigeren en meerdere eisen afdekken in een norm. Je hoeft de maatregel dan ook maar 1 keer te toetsen. Ook in combinatie met bijvoorbeeld onze ISMS, GRC en KAM modules.

Voorbeelden in de kennisbanken en via AI

Je hoeft met FullyInControl niet het wiel opnieuw uit te vinden. In onze kennisbanken vind je standaarden, kennis en best practices die je kunt overnemen en aanpassen aan je organisatiebehoefte. Maar ook via onze AI-engine word je ook overal geholpen met voorbeelden via Artificial intelligence.

Je informatie blijft veilig

De beveiliging van jouw informatie is voor ons topprioriteit. We zijn ISO27001-gecertificeerd, hebben een uitgebreid rechten systeem en je data is maximaal beschermd tegen dreigingen van buitenaf. Alle data is opgeslagen in de best beveiligde datacenters van Europa en wordt 24/7 gemonitord.

Jouw alles-in-één-oplossing

Je hoeft niet met de volledige Risk Based Performance Management-oplossing te starten. Je kunt eerst de module voor strategie executie implementeren en later modules uitbreiden. Je hoeft niet te stoppen bij Doelen management maar kunt groeien met vele andere modules en oplossingen.

Alle modules werken samen en gebruiken dezelfde gegevens. Kies een oplossing die het beste bij jouw organisatie past en voeg later naar wens modules toe.

Zo blijf je in control, zonder de wirwar aan spreadsheets en deelsystemen.

 • Systemen
 • Brand Name
 • Brand Name
 • Brand Name
 • Brand Name
 • Brand Name

35+ uitgebreide modules

Met de combinatie van modules maak je van elke oplossing maatwerk

Hieronder vind je de RBPM modules

 • Brand Name
 • Brand Name
 • Brand Name
 • Brand Name
 • Brand Name
 • Brand Name

Snel zien hoe het werkt?
Boek een vrijblijvende demo!
Of vraag documentatie aan