Organisaties actief binnen Handel en Diensten in control

Professionele software voor organisaties actief binnen Handel en Diensten, voor o.a. Governance, Risicomanagement en compliance, je ISMS en kwaliteitsmanagement, afgestemd op je organisatie.

Gemaakt voor professionals bij handel en diensten organisaties
Logo van Louwman Welzorg
Logo van Wehkamp
Logo van Bidfood
Logo van Ilionx
Logo van Janshen hahnrahs group

De handels- en dienstensector staat bekend om zijn dynamiek en de constante noodzaak om aan te passen. Bedrijven binnen deze sector ervaren dagelijks de druk van marktfluctuaties, technologische vooruitgang en strenge regelgeving. Deze factoren maken het beheren van operationele risico’s en het voldoen aan regels bijzonder uitdagend. De grootste uitdagingen waar bedrijven tegenaan lopen, zijn vaak de integratie van systemen en het constant bijhouden van de regelgeving. Deze problemen kunnen leiden tot inefficiënties, verhoogde kosten en soms zelfs juridische complicaties. Een intergraal management systeem zoals die van FullyInControl is daarom cruciaal. Het stelt jullie in staat proactief te reageren op wettelijke wijzigingen en efficiënt audits te beheren, terwijl de dataveiligheid hoog blijft.

Proactief risicomanagement

In de levendige wereld van handel en diensten is een proactieve aanpak van risicobeheer essentieel. Al helemaal als dit als onderdeel van je dagelijks management proces wordt geïmplementeerd. Online risicobrainstorm en assessment tools stellen je organisatie in staat om dynamisch en collaboratief risico's te identificeren en te evalueren. Dit stelt je in staat om sneller te reageren op veranderende marktomstandigheden. FullyInControl biedt een platform waar stakeholders uit verschillende geledingen van je bedrijf, samen komen om kritische informatie te delen en gezamenlijk risico's te beoordelen en uiteindelijk te mitigeren als onderdeel van je GRC processen. Zo ben je beter in staat om succesvol je doelstellingen te realiseren.

Duurzame groei

In de dynamische wereld van handel en diensten is het naleven van ESG (Environmental, Social, and Governance) en BCM (Business Continuity Management) niet alleen een kwestie van ethiek of compliance, maar een strategische noodzaak. 

ESG-principes zijn cruciaal voor het bouwen van een duurzame bedrijfsvoering die aantrekkelijk is voor zowel hedendaagse consumenten als investeerders. Door milieuvriendelijke praktijken, sociale verantwoordelijkheid en een sterk bestuursbeleid te hanteren, verbetert je organisatie zijn marktpositie en risicomanagement. Dit resulteert niet alleen in een betere reputatie, maar opent ook de deuren naar nieuwe kansen en markten.

Tegelijkertijd zorgt BCM ervoor dat je organisatie bestand is tegen onverwachte verstoringen. Of het nu gaat om natuurlijke rampen, technologische storingen of andere crises. Een robuust BCM-plan waarborgt de continuïteit van essentiële bedrijfsprocessen en minimaliseert de impact van een crisis op je bedrijfsvoering en klanttevredenheid.

Informatiebeveiliging

Bedrijven in de handel en dienstensector zijn steeds vaker doelwit van cyberaanvallen, zoals phishing, ransomware, en andere vormen van cybercriminaliteit. Een robuuste informatiebeveiligingsstrategie helpt deze bedreigingen te mitigeren en beschermt de operationele en financiële integriteit van je organisatie. Het implementeren van een Information Security Management System (ISMS) dat ook nog eens integreert met je kwaliteitsmanagement en GRC activiteiten is dan de beste oplossing om dit te realiseren. De FullyInControl software maakt dit mogelijk en ondersteunt je volledig om aan de ISO27001 en de NIS2 regelgeving te voldoen.

GRC, ISMS, KAM brochure

Ontdek de toegevoegde waarde

van FullyInControl voor je organisatie  

Wil je meer weten?

Onze klanten

Vele duizenden gebruikers worden dagelijks ondersteund om in control te komen en vertrouwen op FullyInControl met een geïntegreerde of deeloplossing.

“Samen met Fully In Control hebben we een belangrijk proces op orde gekregen, waardoor we continu de waarborg hebben dat we voor klanten en aan opdrachten werken die voor ons voldoen aan onze kwaliteitsstandaard. Hoewel de klant- en opdracht acceptatie door betrokken professionals en klanten ook wel eens kan worden gepercipieerd als een 'must', is het wel een van dé waarborgen dat alle deelnemers aan het economisch verkeer zich aan dezelfde spelregels houden. We hebben er alle vertrouwen in dat we samen met Fully in Control ook toekomstige wet- en regelgeving op dit terrein snel en effectief in de praktijk kunnen brengen.”

Flynth

Leonieke van der Meer

"We waren verrast hoe snel het systeem aanpasbaar was aan onze wensen, zonder maar iets te programmeren. Het systeem biedt Alpina Group, als één van de grootste financieel adviesbedrijven van Nederland, de juiste ondersteuning bij het beheren van complexe processen, het voldoen aan wet- en regelgeving en het effectief beheersen van risico's. De samenwerking met Fully in Control is uitgegroeid tot een wederzijds partnerschap, waarbij we elkaar versterken en uitdagen om zo met de FullyInControl software daadwerkelijk het verschil te laten maken."

Alpina Group

Jordy van Heemst

“Als Gemeente Amsterdam hebben wij voor Fully In Control gekozen omdat we op zoek waren naar een gebruikersvriendelijk en flexibel platform voor onze risicomanagement en compliance activiteiten. De beschikbare informatie geeft ons inzicht om op beleidsprogramma- en organisatieniveau beter te kunnen sturen, beheersen en verantwoorden. Door de modulaire opbouw is het systeem erg flexibel in te richten, aan te sluiten op specifieke inrichtingswensen en eenvoudig uit te breiden. Ook geeft het de mogelijkheid om de eerste lijn te betrekken zonder hen met een systeem lastig te vallen.”

Gemeente Amsterdam

Team Risicomanagement

De functies die FullyInControl krachtig maken

Klik op de onderwerpen hieronder
voor meer informatie over de krachtige functionaliteit en eigenschappen, waarmee FullyInControl het verschil maakt!