Altijd in control
Met de set aan modules voor

GRC - Governance Risk & Compliance management

Je governance, risicomanagement en compliance management (GRC) op orde krijgen? FullyInControl automatiseert je GRC-processen, geeft je inzicht en helpt je de juiste keuzes te maken. Binnen alleen GRC of ook binnen andere managementdomeinen. Want die bevinden zich allemaal in één platform. Zo weet je altijd waar je organisatie staat en dat geeft rust.

Met het platform FullyInControl stuur je naar een hogere GRC-volwassenheid en weet je altijd wat er moet gebeuren rond governance, risk en compliance management.  Zijn risico’s voldoende afgedekt? Wat is de status van maatregelen? Zijn ze effectief? Zijn toetsen en audits uitgevoerd?  In hoeverre voldoen we aan alle normen en regelgeving?

FullyInControl geeft je echt inzicht en grip.

Weg met dubbel werk, hoge kosten, spreadsheets en weinig overzicht !

A single source of truth

Alles gegevens liggen maar 1 keer vast en bevinden zich op 1 plek. Lekker duidelijk.

1

Plan Do Check Act

Op basis van Plan Do Check Act zorg je dat je continu verbetert.

2

Altijd audit ready

Continuous monitoring zorgt dat je altijd up-to-date bent en weet waar je staat.

3

Manage je GRC - Governance, Risk en Compliance in 1 software platform

Governance

Met FullyInControl Governance software heb je één plek om de governance-eisen vast te stellen waar jouw organisatie aan wil voldoen. Beleid opstellen, implementeren en up-to date houden gaat gestructureerd en kost je minder tijd. Je wordt werkelijk geholpen om het besturingsmodel van je organisatie als onderdeel van GRC op orde te houden.

Creëer

Creëer gedegen beleid met voorbeelden uit onze kennisbanken

Manage

Manage de implementatie van beleid en heb inzicht in de status.

Beheer

Houd je beleid makkelijk compleet en up-to-date

Risicomanagement

FullyInControl Risicomanagement software helpt je om risico gestuurd te werken. Periodiek breng je risico’s in kaart, onder meer via dialoogsessies, onze kennisbanken en via artificial intelligence (AI). Je bepaalt je risk appetite en waardeert risico’s. Indien nodig bepaal je beheersmaatregelen en manage je de implementatie. Periodiek toets je de maatregelen op effectiviteit. Zo ben je met onze GRC oplossing voorbereid, voorkom je schade en is continuïteit gewaarborgd.

Artificial Intelligence

AI helpt je om de belangrijke risico’s te inventariseren en maatregelen te bepalen.

Risicowaardering

Je risicowaardering kun je per type risico laten afwijken (kans x impact categorieën)

Altijd In Control

Je bent altijd in control in een steeds sneller veranderende wereld

Compliance management

Met FullyInControl Compliance Software weet je meteen of je voldoet aan relevante normen, frameworks en wet- en regelgeving. Of het nu om een ISO Norm, COSO, SOX, ISAE3402, SOC2 de AVG/GDPR of DORA gaat. Veel gebruikte normen en frameworks zijn standaard aanwezig en eigen normen en frameworks kunnen toegevoegd worden. Je bepaalt en plant met geautomatiseerde periodieke audits en toetsen of beheersmaatregelen effectief zijn. Daarbij kun je zelfs je collega’s zonder account betrekken. Zo weet je altijd in hoeverre een norm of framework afgedekt hebt. Zo geeft ons GRC rust.

Verlaag de Cost of Compliance

Maak het compliance proces simpeler en efficiënter en bespaar enorm op kosten

Verlaag werkdruk

Verlaag de werkdruk door slimmer en geautomatiseerd te toetsen

Creëer rust

Creëer rust met een single source of truth en een altijd audit ready situatie

Whitepaper

Succesfactoren bij het implementeren van GRC

Onze klanten

Benieuwd hoe FullyInControl werkt bij ander organisaties?

"De naam 'Fully In Control' zegt het al. We willen volledig in control zijn. Een goed werkend en gebruiksvriendelijk risicomanagementsysteem helpt daarbij. Redenen om met Fully In Control in zee te gaan zijn dan ook de gebruiksvriendelijkheid van de software, de mogelijkheid om via 'dialogen' digitaal risicosessies te houden, de modulaire opzet en overzichtelijke dashboards die direct voor management anytime zichtbaar zijn, en uiteraard uit kostenoverweging.”

Gemeente Haarlem

“Fully In Control helpt ons om de hele organisatie te betrekken bij onderwerpen als risicomanagement en compliance, die meestal minder populair zijn. Bijvoorbeeld door te werken met vragenlijsten waarmee laagdrempelig risico’s kunnen worden verzameld en gekwantificeerd. Onze risico-eigenaren zijn enthousiast over hoe makkelijk zij de stand van zaken van hun risico’s periodiek kunnen aanleveren zonder in het systeem in te loggen. Eenvoudig en gebruiksvriendelijk dus."

Zeeuwland

“Binnen Gasunie stellen wij hoge eisen aan professionaliteit van leveranciers en aan de veiligheid van het product. Tijdens de selectie van een GRC leverancier viel Fully In Control op als een volwassen en gedegen leverancier met een heel complete oplossing. FullyInControl is goed doordacht opgezet en modulair te implementeren. De modulaire opzet maakt het mogelijk dat FullyInControl ook in de toekomst eenvoudig met ons mee kan groeien.”

Gasunie

FullyInControl

GRC-software, maar dan makkelijk

Een volledig én plezierig systeem

Wat heb je aan een managementsysteem waar je collega’s niks van snappen? FullyInControl is een zeer intuïtieve oplossing die je snel onder de knie hebt en makkelijk aanpast aan de behoefte van de organisatie en individuele gebruikers. Zo is iedereen er snel in thuis en wordt samenwerken makkelijker. Zo werk je samen aan succes!

Duidelijkheid en efficiency ten top

In onze GRC-software heb je alle gegevens op één plek. Zo kun je bijvoorbeeld met één maatregel: beleid implementeren, verschillende risico’s mitigeren en meerdere eisen afdekken in een aantal normen en frameworks. Je hoeft de maatregel dan ook maar 1 keer te toetsen. Ook in combinatie met onze ISMS en Kwaliteitsmanagement modules.

Voorbeelden in de kennisbanken en via AI

Je hoeft met FullyInControl niet het wiel opnieuw uit te vinden. In onze kennisbanken vind je standaarden, kennis en best practices die je kunt overnemen en aanpassen aan je organisatiebehoefte. Maar ook via onze AI-engine word je ook overal geholpen met voorbeelden via Artificial intelligence.

Je informatie blijft veilig

De beveiliging van jouw informatie is voor ons topprioriteit. We zijn ISO27001-gecertificeerd, hebben een uitgebreid rechten systeem en je data is maximaal beschermd tegen dreigingen van buitenaf. Alle data is opgeslagen in de best beveiligde datacenters van Europa en wordt 24/7 gemonitord.

Jouw alles-in-één-oplossing

Je hoeft niet met de volledig GRC-oplossing te starten. Je kunt eerst risicomanagement implementeren en later modules uitbreiden. Je hoeft niet te stoppen bij GRC maar kunt groeien met vele andere modules en oplossingen.

Alle modules werken samen en gebruiken dezelfde gegevens. Kies een oplossing die het beste bij jouw organisatie past en voeg later naar wens modules toe.

Zo blijf je in control, zonder de wirwar aan spreadsheets en deelsystemen.

 • Systemen
 • Brand Name
 • Brand Name
 • Brand Name
 • Brand Name
 • Brand Name

35+ uitgebreide modules

Met de combinatie van modules maak je van elke oplossing maatwerk

Hieronder vind je de modules die standaard in GRC zijn opgenomen

 • Brand Name
 • Brand Name
 • Brand Name
 • Brand Name
 • Brand Name
 • Brand Name

Snel zien hoe het werkt?
Boek een vrijblijvende demo!
Of vraag documentatie aan