Gebruiksgemak

We zorgen voor een plezierige en eenvoudige
gebruikersinterface.

Eenvoudige Material Design User Interface

De gebruikersinterface van FullyInControl is gebaseerd op Material Design. Een Material Design User Interface zorgt voor een consistent, intuïtief en visueel aantrekkelijk design dat gebaseerd is op de fysieke wereld en zijn texturen. Het maakt gebruik van lichte en schaduweffecten die diepte en hiërarchie suggereren, wat leidt tot een gebruiksvriendelijke ervaring. Material Design wordt door veel moderne Android en webapplicaties toegepast wat zorgt voor een naadloze en uniforme gebruikerservaring over verschillende platforms, systemen en apparaten heen. Duidelijk en herkenbaar.

Shape Image
Shape Image
Shape Image
Shape Image

User Experience Design

Fully In Control heeft jarenlange ervaring met moderne softwareontwikkeling en User Experience Design (UX). We passen graag nieuwe technologie toe om te kijken hoe deze een gebruiker optimaal kan ondersteunen. We streven naar een oplossing die niet alleen functioneel goed presteert, maar die flexibel is en tegelijk plezierig is om mee te werken. We zorgen er ook voor dat de functionaliteit uniform wordt toegepast door de hele applicatie. Alles werkt overal hetzelfde. Wij zijn ons er continu bewust van dat het succesvol implementeren van software toepassingen voor een belangrijk deel bepaald wordt door het gebruiksgemak van de software en de voordelen die het werken met de software de gebruiker oplevert. Wij zijn dan ook altijd pas tevreden als onze gebruikers dit als een belangrijk voordeel van onze software ervaren.

Single Try Learning

Bij de ontwikkeling van FullyInControl wordt uitgebreid aandacht besteed aan User Interaction Design (UX). Dit betekent dat samen met eindgebruikers naar een gebruikersinterface wordt gewerkt die eenvoudig en snel te doorgronden is.

Het doel is dat onze software onderdeel wordt van het dagelijks managementproces. Een grote groep mensen moet er dus mee kunnen werken. Daarom optimaliseren we de gebruikersinterface continu gericht op 'Single Try Learning'. Dat betekent dat we er naar streven dat een gebruiker na één keer proberen een bepaalde functie begrijpt.

Daarbij beogen we wel een systeem met rijke functionaliteit aan te bieden. Want iedere organisatie heeft specifieke wensen. Ook is de software op basis van Mobile First ontwikkeld, zodat deze op ieder device goed te gebruiken is!

Shape Image
Shape Image
Shape Image

Gebruikers Interface per gebruikerstype

Gebruikersrollen zijn er voor autorisatie. Maar de gebruikersrollen die aan een gebruiker in FullyInControl toegekend worden, zorgen er ook voor dat een basisgebruiker die maar af en toe met de oplossing werkt, een zeer eenvoudige gebruikersinterface krijgt aangeboden met beperkte toegang tot modules, tabs in modules, data en functionaliteit. Alles wat een gebruiker niet nodig heeft verdwijnt fysiek van zijn scherm en de interface schuift in elkaar. De interface wordt zo, zo eenvoudig mogelijk getoond. Zonder toeters en bellen die de gebruiker niet nodig heeft.

Een expert gebruiker daarentegen, die continu met het systeem werkt, krijgt afgestemd op zijn of haar behoefte, een groot aantal modules met zeer uitgebreide functionaliteit aangeboden. Zo past de oplossing zich aan ieders behoefte en niveau aan.

De andere functies die FullyInControl krachtig maken

Klik op de onderwerpen hieronder
voor meer informatie over de krachtige functionaliteit en eigenschappen, waarmee FullyInControl het verschil maakt!