Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar waterschap in control

27 juni--11:30 - 12:30

Graag nodigen wij u uit voor een exclusief webinar speciaal georganiseerd voor waterschappen. Tijdens dit webinar staat het thema ‘Succesvol doelen bereiken met een Integraal Management Systeem’ centraal. We verzorgen dit webinar op 27 juni om 11.30

Wat kunt u verwachten?

Waterschappen kiezen steeds vaker voor een integraal management systeem (IMS). Dit systeem combineert doelen, risicomanagement, processen, kwaliteitsmanagement, compliance, informatiebeveiliging, privacy, RI&E, en Business Continuity Management. Allemaal erop gericht om integraal inzicht te verschaffen en meer succesvol de doelen te bereiken.

Meerdere waterschappen hebben al stappen gezet met zo’n systeem. Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en ontvang praktische tips om uw informatie management verder te professionaliseren.

Geert Haisma is een expert in risicomanagement met uitgebreide ervaring in de sector van waterschappen. Hij zal tijdens het interactieve webinar waardevolle inzichten en voorbeelden delen over hoe integrale management informatie kan leiden tot betere stuurinformatie en efficiëntie binnen uw organisatie.

Details van het webinar:
Datum: 27 Juni
Tijd: 11.30
Locatie: Online (link wordt na registratie verzonden)

Gegevens

Datum:
27 juni
Tijd:
11:30 - 12:30
Evenement Categorie:
Site:
https://fully-in-control-ontwikkeling-b-v.webinargeek.com/waterschaps-ri-e-module-1

Organisator

FullyInControl