Altijd in control
Met de set aan modules voor

ESG – Environmental, Social Governance

Je Environmental, Social en Governance Management op orde krijgen voor de Europese ESG regelgeving? FullyInControl automatiseert je ESG-processen, geeft je inzicht en helpt je de juiste keuzes te maken. Binnen alleen ESG of ook binnen andere managementdomeinen. Want die bevinden zich allemaal in één platform. Zo weet je altijd waar je organisatie staat en dat geeft rust.

Met het platform FullyInControl implementeer je de ESG en weet je altijd hoe je ervoor staat  met de eisen van de Environment, Social en Governance regelgeving.  Welke Stakeholders wil ik betrekken? Welke ESG Thema’s zijn van belang? Wat is de impact van onze organisatie op deze thema’s en wat zijn de financiële risico’s en kansen? Hoe staan onze leveranciers ervoor?  En wat willen we bereiken en waar staan we per datapunt per ESG-Thema?

FullyInControl geeft je echt inzicht en grip.

Weg met dubbel werk, hoge kosten, spreadsheets en weinig overzicht !

A single source of truth

Alles gegevens liggen maar 1 keer vast en bevinden zich op 1 plek. Lekker duidelijk.

1

Plan Do Check Act

Op basis van Plan Do Check Act zorg je dat je continu verbetert.

2

Altijd audit ready

Continuous monitoring zorgt dat je altijd up-to-date bent en weet waar je staat.

3

Regel je Environment, Social en Governance in 1 platform

Environment en Social

Met FullyInControl ESG software inventariseer je ESG Thema’s samen met stakeholders. Uit onze Kennisbank haal je snel de ESG Thema’s van de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) op. Je voert voor ieder thema de dubbele materialiteitstoets uit. Je bepaalt hiervoor de Impact van je organisatie op ieder thema. Ook inventariseer en beoordeel je de financiële risico’s en kansen. Uit onze kennisbank haal je de CSRD-datapunten. Bij een datapunt leg je snel je doelstellingen vast en je verzamelt periodiek de werkelijke behaalde resultaten. Efficiënt en snel.

Stakeholders

Snel je stakeholders in kaart en betrokken bij je ESG beleid

ESG Thema's

Breng snel je ESG Thema's in kaart die van toepassing zijn op je organisatie

Dubbele Materialiteit

Voer de dubbele materialiteitsanalyse uit en bepaal of een Thema materieel is

Leveranciersmanagement

Met FullyInControl leveranciersmanagement-software vraag je periodiek en automatisch je leveranciers uit voor het bepalen van de status van je eigen ESG-doelstellingen. Zo betrek je de keten in je ESG-doelstellingen door te kijken in hoeverre je leveranciers meewerken aan het verbeteren van het milieu en sociale omstandigheden. Je stimuleert leveranciers om hieraan te werken als het onderdeel wordt van je leverancierskeuze.

Assessments

Vraag periodiek je leveranciers uit met betrekking tot de status van hun ESG activiteiten

Contracting

Stimuleer leveranciers om meer aandacht te besteden aan relevante ESG Thema's

Inzicht

Krijg snel inzicht in de bijdrage van je leveranciers in jouw ESG doelstellingen

Governance

Met FullyInControl Governance software heb je één plek om de governance-eisen vast te stellen met betrekking tot milieu en sociaal, waar jouw organisatie aan wil voldoen. Je ESG-beleid opstellen, implementeren en up-to-date houden gaat gestructureerd en kost je minder tijd. Zo kun je voor de verslaglegging direct je beleid en de status ervan publiceren.

Creëer

Creëer gedegen beleid met voorbeelden uit onze kennisbanken.

Manage

Manage de implementatie van beleid en heb inzicht in de status.

Beheer

Houd je beleid makkelijk compleet en up-to-date

Wil je meer weten?

Leer wat de FullyInControl
Management software voor jouw organisatie kan betekenen

GRC, ISMS, KAM brochure

Onze klanten

Benieuwd hoe FullyInControl werkt bij ander organisaties?

“Als Gemeente Amsterdam hebben wij voor Fully In Control gekozen omdat we op zoek waren naar een gebruikersvriendelijk en flexibel platform voor onze risicomanagement en compliance activiteiten. De beschikbare informatie geeft ons inzicht om op beleidsprogramma- en organisatieniveau beter te kunnen sturen, beheersen en verantwoorden. Door de modulaire opbouw is het systeem erg flexibel in te richten, aan te sluiten op specifieke inrichtingswensen en eenvoudig uit te breiden. Ook geeft het de mogelijkheid om de eerste lijn te betrekken zonder hen met een systeem lastig te vallen.”

Gemeente Amsterdam

“Samen met Fully In Control hebben we een belangrijk proces op orde gekregen, waardoor we continu de waarborg hebben dat we voor klanten en aan opdrachten werken die voor ons voldoen aan onze kwaliteitsstandaard. Hoewel de klant- en opdracht acceptatie door betrokken professionals en klanten ook wel eens kan worden gepercipieerd als een 'must', is het wel een van dé waarborgen dat alle deelnemers aan het economisch verkeer zich aan dezelfde spelregels houden. We hebben er alle vertrouwen in dat we samen met Fully in Control ook toekomstige wet- en regelgeving op dit terrein snel en effectief in de praktijk kunnen brengen.”

Flynth

"We waren verrast hoe snel het systeem aanpasbaar was aan onze wensen, zonder maar iets te programmeren. Het systeem biedt Alpina Group, als één van de grootste financieel adviesbedrijven van Nederland, de juiste ondersteuning bij het beheren van complexe processen, het voldoen aan wet- en regelgeving en het effectief beheersen van risico's. De samenwerking met Fully in Control is uitgegroeid tot een wederzijds partnerschap, waarbij we elkaar versterken en uitdagen om zo met de FullyInControl software daadwerkelijk het verschil te laten maken."

Alpina Group

FullyInControl

ESG-software, maar dan makkelijk

Een volledig én plezierig systeem

Wat heb je aan een managementsysteem waar je collega’s niks van snappen? FullyInControl is een zeer intuïtieve oplossing die je snel onder de knie hebt en makkelijk aanpast aan de behoefte van de organisatie en individuele gebruikers. Zo is iedereen er snel in thuis en wordt samenwerken makkelijker. Zo werk je samen aan succes!

Duidelijkheid en efficiency ten top

In onze ESG-software heb je alle gegevens op één plek. Zo kun je bijvoorbeeld met één maatregel: ESG-beleid implementeren, en verschillende ESG-risico’s mitigeren. Je hoeft de maatregel dan ook maar 1 keer te toetsen. Ook in combinatie met bijvoorbeeld onze GRC, ISMS en Kwaliteitsmanagement – KAM modules.

Voorbeelden in de kennisbanken en via AI

Je hoeft met FullyInControl niet het wiel opnieuw uit te vinden. In onze kennisbanken vind je standaarden, kennis en best practices die je kunt overnemen en aanpassen aan je organisatiebehoefte. Maar ook via onze AI-engine word je ook overal geholpen met voorbeelden via Artificial intelligence.

Je informatie blijft veilig

De beveiliging van jouw informatie is voor ons topprioriteit. We zijn ISO27001-gecertificeerd, hebben een uitgebreid rechten systeem en je data is maximaal beschermd tegen dreigingen van buitenaf. Alle data is opgeslagen in de best beveiligde datacenters van Europa en wordt 24/7 gemonitord.

Jouw alles-in-één-oplossing

Je hoeft niet met de volledig ESG-oplossing te starten. Je kunt eerst beleid management implementeren en later modules uitbreiden. Je hoeft niet te stoppen bij ESG maar kunt groeien met vele andere modules en oplossingen.

Alle modules werken samen en gebruiken dezelfde gegevens. Kies een oplossing die het beste bij jouw organisatie past en voeg later naar wens modules toe.

Zo blijf je in control, zonder de wirwar aan spreadsheets en deelsystemen.

 • Systemen
 • Brand Name
 • Brand Name
 • Brand Name
 • Brand Name
 • Brand Name

35+ uitgebreide modules

Met de combinatie van modules maak je van elke oplossing maatwerk

Hieronder vind je de ESG modules

 • Brand Name
 • Brand Name
 • Brand Name
 • Brand Name
 • Brand Name
 • Brand Name

Snel zien hoe het werkt?
Boek een vrijblijvende demo!
Of vraag documentatie aan