Vergaande configuratie mogelijkheden

Pas onze software tot in detail aan op de
processen en wensen van je organisatie

Module configurator

Met de FullyInControl plug-and-play basisfunctionaliteit kun je direct aan de slag. Zoek je echter naar een organisatie specifieke aanpak, dan staat onze geavanceerde module configurator tot je beschikking om elke FullyInControl module te finetunen naar de unieke behoeften van je organisatie. Profiteer van de flexibiliteit van maatwerkoplossingen met het gemak en de kosten van standaard software en dit zonder één regel te programmeren!

Workflow & business Role configurator

Transformeer je FullyInControl modules met de intuïtieve workflow- en Business Role configurator tot het hulpmiddel om jouw processen altijd succesvol te laten verlopen. Creëer moeiteloos eigen workflows om bijvoorbeeld ieder type incident, maatregel, taak of bevinding via de gewenste stappen af te handelen. Je voegt Business regels toe, die op het juiste moment e-mailalerts of een rapport versturen, een taak of bevinding aanmaakt of een externe webservices aanroept. Zo bespaar je werkelijk op tijd en niets wordt vergeten. Met FullyInControl wordt intelligentie de standaard.

Intelligente vragenlijst, toets, datapunt, survey en formulier configurator

Via drag & drop maak je in een handomdraai intelligente vragenlijsten, formulieren, surveys, toetsen, of periodiek te berekenen datapunten. Met condities kun je tijdens het beantwoorden van de vragenlijst of het invullen van een formulier acties uitvoeren. Bij het afronden kunnen acties uitgevoerd worden en KPI’s, KRI’s of KCI’s berekend worden. Daarbij houden ze rekening met het periodiek (geautomatiseerd) vullen van de vragenlijst of formulier

Zeer fijnmazig autorisatiesysteem

FullyInControl kent een zeer fijnmazig autorisatiesysteem met rollen. Rollen kunnen zelf aangemaakt worden. Aan een gebruiker kunnen (automatisch) één of meerdere rollen toegekend worden. Op basis van een rol wordt bepaald welke modules, functies, velden en zelfs data er voor een gebruiker beschikbaar is. Wat niet geautoriseerd is verdwijnt fysiek van het scherm en de interface schuift in elkaar. Naast dat nagenoeg alles afgeschermd kan worden, wordt de functionaliteit en de interface afgestemd op de behoefte van de gebruiker. Dat maakt het werken met de software voor ieder type gebruiker eenvoudig en overzichtelijk.

De andere functies die FullyInControl krachtig maken

Klik op de onderwerpen hieronder
voor meer informatie over de krachtige functionaliteit en eigenschappen, waarmee FullyInControl het verschil maakt!