Zorg dat je als compliance professional in control bent!

Als compliance manager sta je dagelijks voor grote uitdagingen. Zo moet je navigeren door snel veranderende regelgeving maar ook snel veranderende risico’s managen. Deze taken zijn niet alleen tijdrovend maar vereisen ook constante aandacht en nauwkeurigheid. FullyInControl ondersteunt in het aanpakken van deze uitdagingen. Dit door het aanbieden van standaard normenkaders, het risico gestuurd bepalen van benodigde maatregelen en door het proces van audits en toetsen met het verzamelen van bewijzen te vereenvoudigen.

Dit vermindert de kans op fouten en verlaagt de cost of compliance aanzienlijk en je hebt tot in detail inzicht in hoeverre je voldoet aan regelgeving en normenkaders. Dit is essentieel om boetes en juridische complicaties te vermijden. Onze oplossing stelt je in staat om proactief te reageren op nieuwe regelgeving. Dit houdt in dat je compliance programma niet alleen reactief maar ook vooruitstrevend is. FullyInControl helpt je om in control te komen en te blijven. 

Status alle normen in 1 dashboard

Als compliance manager wil je graag snel en effectief handelen in het dynamische veld van regelgeving en normconformiteit. Dit kan met behulp van een geïntegreerd dashboard dat alle GAP-analyses omvat. Dit biedt een ongeëvenaard overzicht van de compliance status van jouw organisatie. Allemaal op één centrale plek. Dit stelt je in staat om risico’s snel te identificeren en de juiste prioriteiten te stellen. Essentieel in een tijd waarin veranderingen snel en onverwacht kunnen optreden.

Met het dashboard van FullyInControl bespaar je niet alleen waardevolle tijd. Maar door het vermijden van het handmatig verzamelen en vergelijken van gegevens uit diverse bronnen, verbeter je ook de consistentie en nauwkeurigheid van je data-analyses.

Efficient geautomatiseerd toetsen

Voor compliance managers die streven naar maximale efficiëntie en effectiviteit in hun werk is het geautomatiseerd toetsen van o.a. de effectiviteit van maatregelen onmisbare functionaliteit. Op basis van Continue monitoring ben je vervolgens altijd audit ready

Dit is essentieel voor het snel identificeren en adresseren van compliance problemen. Zo verhoog je niet alleen de reactiesnelheid maar je vermindert ook de kans op menselijke fouten, wat leidt tot meer consistente en betrouwbare compliance processen.

Zo kun je als compliance officer je compliance processen stroomlijnen, risico’s effectiever beheren, maar ook je organisatie aanpassen aan de groei en veranderingen die op je afkomen, zonder je team extra te belasten. Met FullyInControl ervaar je hoe je dagelijkse compliance management transformeert naar een gestroomlijnde, efficiënte operatie. Dat is pas FullyInControl zijn. 

Je wilt het in de praktijk zien?
Maak snel een afspraak voor een vrijblijvende demo.