Altijd in control
Met de set aan modules voor

Compliance Management software

Wil je je compliance management effectief beheren? FullyInControl biedt geavanceerde compliance management software die je processen automatiseert, helder inzicht verschaft en ondersteunt bij het nemen van de juiste beslissingen. Dit alles binnen een geïntegreerd platform dat ook andere managementdomeinen omvat. Zo behoud je altijd een duidelijk overzicht van de status van je organisatie, wat zorgt voor rust en zekerheid. Compliance Management is standaard in het GRC pakket. Ga naar GRC oplossing voor meer informatie.

Compliance management

Compliance software

FullyInControl Compliance Management biedt een geïntegreerde verzameling van zeer eenvoudige en praktijkgerichte functies die je organisatie in staat stelt om compliance management verder te professionaliseren en tegelijkertijd de cost of compliance aanzienlijk te beperken. Als onderdeel van onze GRC oplossing werk je werkelijk aan succes. 

Met de Compliance functionaliteit van FullyInControl verlaag je de cost of compliance aanzienlijk, krijg je grip op en inzicht in wet- en regelgeving die van toepassing is en heb je direct inzicht in hoeverre de eisen van een norm, wetgeving of een framework gedekt worden door beheersmaatregelen. Eventueel als onderdeel van ons GRC systeem of ISMS

Creëer rust, aantoonbare audit trail en wees op ieder moment audit ready

Ontzorg met geautomatiseerde toetsen op normen, wetten en regelgeving

Reduceer de cost of compliance aanzienlijk

Shape Image

Altijd inzicht in de mate waarin je compliant bent

Met de FullyInControl Compliance Management software heb je direct inzicht in welke mate regelgeving, een framework, standaarden of hoofdstukken met eisen in een norm afgedekt worden door beheersmaatregelen. Of het nu gaat om inzicht in de naleving van wetgeving zoals de AVG, Wwft, een ISO-norm, je ISMS, PMS, een framework als COSO, SOx, ISAE 3402, SIRA, of bijvoorbeeld Solvency II. Ook bepaal en plan je met FullyInControl geautomatiseerde periodieke audits en toetsen om te kijken of beheersmaatregelen effectief zijn of bijgesteld of gecorrigeerd moeten worden. Dit kan ook als onderdeel van onze GRC software of ISMS oplossing.

De risicomanagement dashboards geven duidelijk inzicht in welke risico’s het belangrijkst zijn. Risicowaarderingen kunnen hierbij naast financieel ook op bijvoorbeeld reputatie en op veiligheid en gezondheid getoond worden. Zo is het gehele risico spectrum inzichtelijk. Als onderdeel van de GRC software van FullyInControl ga je nog een aantal stappen verder. Ook is het Risicomanagement systeem volledig opgenomen in het ISMS van FullyInControl.

Whitepaper

Succesfactoren bij het implementeren van GRC

Jouw alles-in-één-oplossing

Met goede risico management software begint het pas. Daarom bieden we bij FullyInControl een breed spectrum aan oplossingen in de GRC wereld. Je kunt eerst compliance management implementeren en later modules uitbreiden. Je hoeft niet te stoppen bij GRC maar kunt groeien met vele andere modules en oplossingen.

Alle modules werken samen en gebruiken dezelfde gegevens. Kies een oplossing die het beste bij jouw organisatie past en voeg later naar wens modules toe.

Zo blijf je in control, zonder de wirwar aan spreadsheets en deelsystemen.

Snel zien hoe het werkt?
Boek een vrijblijvende demo!
Of vraag documentatie aan