Zorg dat je als CISO in control bent!

Als Chief Information Security Officer (CISO) ben je verantwoordelijk voor het informatiebeveiligingsbeleid en zorg je ervoor dat de gegevens in de IT-infrastructuur van je organisatie beschermd worden. Je hebt te maken met complexe bedreigingen en beveiligingsrisico’s binnen een snel evoluerend dreigingslandschap. Naast het naleven van complexe regelgeving wordt vaak door externe partijen of de interne organisatie verlangd om aan bepaalde normen te voldoen. Zo vereist de CISO rol een diepgaand begrip van informatiebeveiligingrisico’s en ben je een spin in het web bij het mitigeren van risico’s. FullyInControl helpt je om in control te komen en te blijven. 

Direct inzicht in GAP-analyse: Cruciaal voor elke CISO

Als CISO is het jouw prioriteit om de informatiebeveiliging van de organisatie continu te waarborgen en te verbeteren. FullyInControl helpt je hierbij door de GAP-analyse die je direct inzicht geeft in de huidige staat van de beveiligingsmaatregelen en het naleven van of het voldoen aan normen, zoals ISO 27001, de BIO, BIC of NEN7510. Maar ook aan frameworks als NIST en SOC2

Als aanspreekpunt voor de beveiliging van persoonsgegevens als eis uit de AVG/GDPR, helpt FullyInControl je met het verantwoorden en naleven. Directe inzichten stellen je in staat om proactief potentiële beveiligingsrisico’s te identificeren en aan te pakken. Voordat ze daadwerkelijk problemen veroorzaken.

Met FullyInControl voldoe je niet alleen aan wettelijke en contractuele compliance vereisten, maar zet je ook je ISMS op voor een robuuste bescherming tegen mogelijke cyberdreigingen. Bovendien zorgen we voor een efficiënte inzet van middelen en budgetten. Dit door prioriteit te geven aan de meest kritieke gebieden waar je risico’s loopt.

Hoe optimaal is jullie Leveranciersbeheer?

Voor elke CISO is het essentieel om grip te hebben op je ICT leveranciers. Met FullyInControl voer je online assessments uit en de incidentregistratie is afgedekt. Zo waarborg je de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van de informatie die ondergebracht is bij derden en grijp je in als dat noodzakelijk is. Online assessments stellen je in staat om proactief de beveiligingsmaatregelen van leveranciers te evalueren. Hierdoor ben je er zeker van dat deze voldoen aan de strenge normen voor informatiebeveiliging.

Daarnaast zijn duidelijke rapportage- en prestatieafspraken met leveranciers van essentieel belang. Dit om transparantie en verantwoording te verzekeren. Niet alleen naar interne stakeholders, maar ook naar externe regelgevers. Dit helpt bij het naleven van regelgeving als de NIS2, DORA en de AVG. FullyInControl brengt inzicht in je situatie en helpt je met innovatieve software om je informatiebeveiligingprocessen echt in de hand te krijgen. Dat is pas FullyInControl zijn.

Je wilt het in de praktijk zien?
Maak snel een afspraak voor een vrijblijvende demo.