Altijd in control
Met de set aan modules voor

BCM – Business Continuity Management

Je Business Continuity Management op orde krijgen? FullyInControl automatiseert je BCM-processen, geeft je inzicht en helpt je de juiste keuzes te maken. Binnen alleen BCM of ook binnen andere managementdomeinen. Want die bevinden zich allemaal in één platform. Zo weet je altijd waar je organisatie staat en dat geeft rust.

Begin met het beveiligen van de toekomst van je organisatie met onze geavanceerde BCM-software. Krijg ongekende controle en inzicht in elk facet van je bedrijfscontinuïteit. Zijn de risico’s op mijn kritieke bedrijfsfuncties voldoende gemitigeerd? Wat is de status van mijn Business Continuity Plannen? Zijn ze effectief? Zijn de slimme incident- en respons plannen getest, zodat we een crisis snel onder controle krijgen?

FullyInControl geeft je echt inzicht en grip.

Wees voorbereid, wees proactief, wees FullyInControl

A single source of truth

Alles gegevens liggen maar 1 keer vast en bevinden zich op 1 plek. Lekker duidelijk.

1

Plan Do Check Act

Op basis van Plan Do Check Act zorg je dat je continu verbetert.

2

Altijd audit ready

Continuous monitoring zorgt dat je altijd up-to-date bent en weet waar je staat.

3

Regel volledig Business Continuity Management in 1 platform

Business Continuity

De FullyInControl BCM-software vereenvoudigt het opstellen, implementeren en bijhouden van BCM-beleid en garandeert naleving van normen zoals ISO 22301. Je inventariseert snel kritieke bedrijfsfuncties, zoals producten, diensten en processen. Voer voor elke kritieke bedrijfsfunctie snel een Business Impact Analyse (BIA) uit en identificeer relevante middelen, stakeholders, processen en leveranciers. Je bepaalt na de BIA of een verdere risico-inventarisatie of een BCM-plan nodig is.

BCM Beleid

Creëer en manage de implementatie van je BCM beleid en volg de status.

Business Impact Analyse

Heb snel inzicht door BIA's waar je continuïteitsrisico's liggen

Risico Inventarisatie

Voer gedegen risico inventarisaties uit op kritieke bedrijfsprocessen

BCM Plannen

Ontwerp met FullyInControl doordachte Business Continuity Management  Plannen voor de kritieke bedrijfsprocessen met inzicht in de betrokken leveranciers, middelen en contracten.

De plannen werk je uit in geautomatiseerde incident en respons plannen, waardoor je het verloop van een crisis altijd een stap voor blijft. Met regelmatig geplande tests en oefeningen tilt u de BCP-plannen naar een hoger niveau door continue verbetering en optimalisatie.

Planning

Werk gedegen plannen uit en ben voorbereid op grote incidenten

Incident en Respons

Bereid voor wat je moet doen in geval van een een groot incident of crisis situatie

Testen

Test en oefen en optimaliseer op basis van de uitkomsten

Crisismanagement

Ontketen het volle potentieel van crisismanagement software met FullyInControl. Zodra een incident zich aandient, wordt je organisatie efficiënt geholpen door zorgvuldig ontwikkelde incident- en responsplannen. Met slechts een paar klikken, leidt een slimme checklist je door een reeks cruciale taken – van het activeren van contracten tot het mobiliseren van teams. Communicatie is koning tijdens een crisis; zo houd je iedere betrokkene op de hoogte met real-time updates, waarbij allen samen de crisis te lijf gaan.

Checklists

Via geautomatiseerde checklists wordt je geholpen met wie, wat wanneer in welke situatie moet doen.

Communiceer

Communiceer met je team via live chats over de status en gebeurtenissen van een incident of crisis

Evalueer

Evalueer ieder incident, zodat deze in de toekomst voorkomen of beter afgehandeld kan worden

Wil je meer weten?

Leer wat de FullyInControl
Management software voor jouw organisatie kan betekenen

GRC, ISMS, KAM brochure

Onze klanten

Benieuwd hoe FullyInControl werkt bij ander organisaties?

“Als Gemeente Amsterdam hebben wij voor Fully In Control gekozen omdat we op zoek waren naar een gebruikersvriendelijk en flexibel platform voor onze risicomanagement en compliance activiteiten. De beschikbare informatie geeft ons inzicht om op beleidsprogramma- en organisatieniveau beter te kunnen sturen, beheersen en verantwoorden. Door de modulaire opbouw is het systeem erg flexibel in te richten, aan te sluiten op specifieke inrichtingswensen en eenvoudig uit te breiden. Ook geeft het de mogelijkheid om de eerste lijn te betrekken zonder hen met een systeem lastig te vallen.”

Gemeente Amsterdam

“Samen met Fully In Control hebben we een belangrijk proces op orde gekregen, waardoor we continu de waarborg hebben dat we voor klanten en aan opdrachten werken die voor ons voldoen aan onze kwaliteitsstandaard. Hoewel de klant- en opdracht acceptatie door betrokken professionals en klanten ook wel eens kan worden gepercipieerd als een 'must', is het wel een van dé waarborgen dat alle deelnemers aan het economisch verkeer zich aan dezelfde spelregels houden. We hebben er alle vertrouwen in dat we samen met Fully in Control ook toekomstige wet- en regelgeving op dit terrein snel en effectief in de praktijk kunnen brengen.”

Flynth

"We waren verrast hoe snel het systeem aanpasbaar was aan onze wensen, zonder maar iets te programmeren. Het systeem biedt Alpina Group, als één van de grootste financieel adviesbedrijven van Nederland, de juiste ondersteuning bij het beheren van complexe processen, het voldoen aan wet- en regelgeving en het effectief beheersen van risico's. De samenwerking met Fully in Control is uitgegroeid tot een wederzijds partnerschap, waarbij we elkaar versterken en uitdagen om zo met de FullyInControl software daadwerkelijk het verschil te laten maken."

Alpina Group

FullyInControl

BCM-software, maar dan makkelijk

Een volledig én plezierig systeem

Wat heb je aan een managementsysteem waar je collega’s niks van snappen? FullyInControl is een zeer intuïtieve oplossing die je snel onder de knie hebt en makkelijk aanpast aan de behoefte van de organisatie en individuele gebruikers. Zo is iedereen er snel in thuis en wordt samenwerken makkelijker. Zo werk je samen aan succes!

Duidelijkheid en efficiency ten top

In onze BCM-software heb je alle gegevens op één plek. Zo kun je bijvoorbeeld met één maatregel: beleid implementeren, verschillende risico’s van kritieke bedrijfsfuncties mitigeren en meerdere eisen afdekken in de ISO2230. Je hoeft de maatregel dan ook maar 1 keer te toetsen. Ook in combinatie met bijvoorbeeld onze ISMS, GRC en KAM modules.

Voorbeelden in de kennisbanken en via AI

Je hoeft met FullyInControl niet het wiel opnieuw uit te vinden. In onze kennisbanken vind je standaarden, kennis en best practices die je kunt overnemen en aanpassen aan je organisatiebehoefte. Maar ook via onze AI-engine word je ook overal geholpen met voorbeelden via Artificial intelligence.

Je informatie blijft veilig

De beveiliging van jouw informatie is voor ons topprioriteit. We zijn ISO27001-gecertificeerd, hebben een uitgebreid rechten systeem en je data is maximaal beschermd tegen dreigingen van buitenaf. Alle data is opgeslagen in de best beveiligde datacenters van Europa en wordt 24/7 gemonitord.

Jouw alles-in-één-oplossing

Je hoeft niet met de volledig BCM-oplossing te starten. Je kunt eerst de module voor kritieke bedrijfsfuncties met de BIA implementeren en later modules uitbreiden. Je hoeft niet te stoppen bij BCM maar kunt groeien met vele andere modules en oplossingen.

Alle modules werken samen en gebruiken dezelfde gegevens. Kies een oplossing die het beste bij jouw organisatie past en voeg later naar wens modules toe.

Zo blijf je in control, zonder de wirwar aan spreadsheets en deelsystemen.

 • Systemen
 • Brand Name
 • Brand Name
 • Brand Name
 • Brand Name
 • Brand Name

35+ uitgebreide modules

Met de combinatie van modules maak je van elke oplossing maatwerk

Hieronder vind je de BCM modules

 • Brand Name
 • Brand Name
 • Brand Name
 • Brand Name
 • Brand Name
 • Brand Name

Snel zien hoe het werkt?
Boek een vrijblijvende demo!
Of vraag documentatie aan