Altijd in control
Met de set aan modules voor

Audit en Interne controle

Je Audit en Interne controle op orde krijgen? FullyInControl automatiseert je processen, geeft je inzicht en helpt je de juiste keuzes te maken. Binnen alleen Audit en Interne controle of ook binnen andere managementdomeinen. Want die bevinden zich allemaal in één platform. Zo weet je altijd waar je organisatie staat en dat geeft rust.

Met de uitgebreide audit functionaliteit van FullyInControl is het mogelijk om o.a. de opzet, het bestaan en de werking van beheersmaatregelen op (proces)risico’s te toetsen. Zo kan continu geanalyseerd worden of een proces wel het resultaat zal opleveren dat vanuit de doelstellingen wordt nagestreefd.

FullyInControl geeft je echt inzicht en grip.

Wees voorbereid, wees proactief, wees FullyInControl

A single source of truth

Alles gegevens liggen maar 1 keer vast en bevinden zich op 1 plek. Lekker duidelijk.

1

Plan Do Check Act

Op basis van Plan Do Check Act zorg je dat je continu verbetert.

2

Altijd audit ready

Continuous monitoring zorgt dat je altijd up-to-date bent en weet waar je staat.

3

Manage Audit en interne controle in 1 platform

Control Framework

Met de Control & Audit modules van FullyInControl kun je een management en control framework opzetten voor het aansturen en optimaliseren van je organisatie. Je hebt altijd en overal een aantoonbare audit trail en bent constant audit ready.

Inzicht

Altijd inzicht in je Audit plan en welke toetsen wel en niet zijn uitgevoerd.

Hulp bij uitvoer

Automatisch worden issues ge­gene­reerd bij een niet succesvolle toets

Audit ready

Door continue monitoring is alles altijd up to date en ben je altijd audit ready

Audits en toetsen

Met FullyInControl manage je uitgebreide audits en toets je of de geïmplementeerde maatregelen bij de verschillende (proces)risico’s effectief zijn of dat er aan een eis uit een norm wordt voldaan. De audits in combinatie met toetsen geven een oordeel over het proces of een ander beoordelingsobject. 

Automatiseer

Toets periodiek en geautomatiseerd de opzet, het bestaan en de werking van beheersmaatregelen.

Organiseer

Zet eenvoudig audits en toetsen uit bij de eerste tweede en eventueel derde lijn.

Bespaar

Bespaar tijd en geld en focus op verbetering

Eenvoud, snelheid en juistheid

Met de FullyInControl Control en Audit software voer je (periodiek) audits, toetsen, inspecties, opnames of surveys uit. Alles is hierbij gericht op het zo eenvoudig, juist en zo snel mogelijk laten verlopen van opnames en registraties. Tijdens de opname kunnen direct foto’s, bevindingen en/of taken worden toegevoegd. Een auditformulier of vragenlijst configureer je in een mum van tijd. De formulieren en vragenlijsten kunnen via PC, tablet of smartphone doorgenomen worden. De gegevens worden direct in de cloud op beveiligde servers verwerkt.

Verlaag de Cost of Compliance

Maak het compliance proces simpeler en efficiënter en bespaar enorm op kosten

Verlaag werkdruk

Verlaag de werkdruk door slimmer en geautomatiseerd te toetsen

Creëer rust

Creëer rust met een single source of truth en een altijd audit ready situatie

GRC, ISMS, KAM brochure

Leer wat de FullyInControl
Management software voor
jouw organisatie kan betekenen

Wil je meer weten?

Onze klanten

Benieuwd hoe FullyInControl werkt bij ander organisaties?

“Als Gemeente Amsterdam hebben wij voor Fully In Control gekozen omdat we op zoek waren naar een gebruikersvriendelijk en flexibel platform voor onze risicomanagement en compliance activiteiten. De beschikbare informatie geeft ons inzicht om op beleidsprogramma- en organisatieniveau beter te kunnen sturen, beheersen en verantwoorden. Door de modulaire opbouw is het systeem erg flexibel in te richten, aan te sluiten op specifieke inrichtingswensen en eenvoudig uit te breiden. Ook geeft het de mogelijkheid om de eerste lijn te betrekken zonder hen met een systeem lastig te vallen.”

Gemeente Amsterdam

“Samen met Fully In Control hebben we een belangrijk proces op orde gekregen, waardoor we continu de waarborg hebben dat we voor klanten en aan opdrachten werken die voor ons voldoen aan onze kwaliteitsstandaard. Hoewel de klant- en opdracht acceptatie door betrokken professionals en klanten ook wel eens kan worden gepercipieerd als een 'must', is het wel een van dé waarborgen dat alle deelnemers aan het economisch verkeer zich aan dezelfde spelregels houden. We hebben er alle vertrouwen in dat we samen met Fully in Control ook toekomstige wet- en regelgeving op dit terrein snel en effectief in de praktijk kunnen brengen.”

Flynth

"We waren verrast hoe snel het systeem aanpasbaar was aan onze wensen, zonder maar iets te programmeren. Het systeem biedt Alpina Group, als één van de grootste financieel adviesbedrijven van Nederland, de juiste ondersteuning bij het beheren van complexe processen, het voldoen aan wet- en regelgeving en het effectief beheersen van risico's. De samenwerking met Fully in Control is uitgegroeid tot een wederzijds partnerschap, waarbij we elkaar versterken en uitdagen om zo met de FullyInControl software daadwerkelijk het verschil te laten maken."

Alpina Group

FullyInControl

Control en audit software, maar dan makkelijk

Een volledig én plezierig systeem

Wat heb je aan een managementsysteem waar je collega’s niks van snappen? FullyInControl is een zeer intuïtieve oplossing die je snel onder de knie hebt en makkelijk aanpast aan de behoefte van de organisatie en individuele gebruikers. Zo is iedereen er snel in thuis en wordt samenwerken makkelijker. Zo werk je samen aan succes!

Duidelijkheid en efficiency ten top

In onze Control en audit-software heb je alle gegevens op één plek. Zo kun je met één toets meerdere maatregelen toetsen en kan één maatregel meerdere risico’s en eisen in normen of frameworks afdekken. Je hoeft de maatregel dan ook maar 1 keer te toetsen. Ook in combinatie met bijvoorbeeld onze ISMS, GRC en KAM modules.

Voorbeelden in de kennisbanken en via AI

Je hoeft met FullyInControl niet het wiel opnieuw uit te vinden. In onze kennisbanken vind je standaarden, kennis en best practices die je kunt overnemen en aanpassen aan je organisatiebehoefte. Maar ook via onze AI-engine word je ook overal geholpen met voorbeelden via Artificial intelligence.

Je informatie blijft veilig

De beveiliging van jouw informatie is voor ons topprioriteit. We zijn ISO27001-gecertificeerd, hebben een uitgebreid rechten systeem en je data is maximaal beschermd tegen dreigingen van buitenaf. Alle data is opgeslagen in de best beveiligde datacenters van Europa en wordt 24/7 gemonitord.

Jouw alles-in-één-oplossing

Je hoeft niet met de volledig Control en Audit-oplossing te starten. Je kunt eerst de risico en audit modules starten en later modules uitbreiden. Je hoeft niet te stoppen bij Control en Audit maar kunt groeien met vele andere modules en oplossingen.

Alle modules werken samen en gebruiken dezelfde gegevens. Kies een oplossing die het beste bij jouw organisatie past en voeg later naar wens modules toe.

Zo blijf je in control, zonder de wirwar aan spreadsheets en deelsystemen.

 • Systemen
 • Brand Name
 • Brand Name
 • Brand Name
 • Brand Name
 • Brand Name

35+ uitgebreide modules

Met de combinatie van modules maak je van elke oplossing maatwerk

Hieronder vind je de modules voor Audit en Interne controle

 • Brand Name
 • Brand Name
 • Brand Name
 • Brand Name
 • Brand Name
 • Brand Name

Snel zien hoe het werkt?
Boek een vrijblijvende demo!
Of vraag documentatie aan