FullyInControl

Oplossingen

FullyInControl bestaat uit vele modules. Modules zijn gegroepeerd in oplossingen. Zo heb je met een oplossing een volledige set aan functionaliteiten die een domein volledig kan ondersteunen en afdekken. Het is altijd weer mogelijk om een oplossing uit te breiden met losse modules.

Klik op een oplossing om naar de oplossingspagina te gaan: 

In control met een

Integraal Management Systeem

Met het FullyInControl Integrated Management System (IMS), worden organisaties geholpen hun verschillende managementsystemen te integreren, zodat er synergie ontstaat en er efficiënter en consistenter kan worden gestuurd over alle managementdomeinen heen. 

In control met GRC

Governance Risk & Compliance Management

Met het FullyInControl GRC managementsysteem kunnen organisaties hun bestuur, risicobeheer en naleving van regelgeving beheren en optimaliseren!

In control met KAM

Kwaliteit Arbeidsveiligheid en milieu

Met het FullyInControl KAM managementsysteem kunnen organisaties hoge kwaliteitsnormen, veilige werkomstandigheden en milieubescherming waarborgen!

In control met BCM

Business Continuity Management

Met het FullyInControl BCM managementsysteem kunnen organisaties voorbereidingen treffen en maatregelen ontwikkelen om kritieke bedrijfsfuncties te beschermen en te herstellen tijdens en na noodsituaties of verstoringen!

In control met een ISMS en PIMS

Informatiebeveiliging en Privacy

Met de FullyInControl ISMS en PIMS (DPMS) managementsystemen kunnen organisaties het vaststellen, implementeren, monitoren en continu verbeteren van de beschikbaarheid, integriteit en betrouwbaarheid van informatie en het veilig en verantwoord beheren van persoonsgegevens continu verbeteren!

In control met ESG

Environment, Social en Governance

Met de FullyInControl ESG oplossing manage je de regelgeving met criteria om de milieu-impact, sociale verantwoordelijkheid en bestuurspraktijken van een organisatie te beoordelen, te meten en te verbeteren!

In control met

Audit en Interne controle

Met het FullyInControl managementsysteem voor Audit en Interne controle kan het plannen, uitvoeren en beoordelen van interne en externe audits gemanaged worden, met als doel de naleving van regelgeving te waarborgen en de effectiviteit van controlemechanismen te verbeteren.

In control met

Leveranciers management

Met het FullyInControl managementsysteem voor leveranciersmanagement verbeter je continu het strategisch organiseren en beheren van relaties en interacties met leveranciers om de prestaties van de toeleveringsketen te optimaliseren en bedrijfsdoelstellingen te ondersteunen.

In control met RBPM

Risk Based Performance Management

Met het FullyInControl management systeem voor integraal doelen management implementeer je Risk Based Performance Management en werk je risico gestuurd vanuit de strategie van je organisatie aan het behalen van je doelen. 

In control met KYC/AML

Klant & Opdrachtacceptatie

Met de FullyInControl oplossing voor Klant en opdracht acceptatie, als onderdeel van KYC, manage je de verplichtingen vanuit de Wwft en SIRA om klanten te monitoren op integriteitsschendingen, witwas praktijken en terrorisme financiering.